Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Cesenában csikó csemege volt

2010.11.11. 21:18 Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Valahogy olyan sorsszerű, hogy tegnap Bresciano képe került a beharangozónkba és most is az ő ábrázatával indítunk. Nem is elsősorban azért, mert katasztrofálisan játszott, hanem mert megtestesítője volt annak a döntéssorozatnak, ami miatt kikapott a csapat és ami egyedül Reja hibája volt. Komolyan azt gondolta az ősz mester, hogy a Lazio van olyan erős csapat, hogy elbírja egyidejűleg Lichtsteiner, Hernanes és Mauri hiányát, ráadásul úgy, hogy egyikük sem sérült, tetézve ezt azzal, hogy Foggia és Zarate is kezd? Mindketten labdatemetők, ami passz hozzájuk érkezett, annál a támadásnál meg is lehetett állni, fiúk, nem kell többet futni, a két cselkirály biztos hogy elbassza. Most már kimondhatjuk: Évek óta messze formán kívül vannak és az lenne a legjobb, ha télen szépen túladna rajtuk a klub. Ha másért nem, hát azért, hogy ne rontsák többet a játék képét. Beszéljünk a többiekről is.

Muslera: Megfelelően játszott, a gólnál tehetetlen volt, ritka szép találat szemtanúi lehettünk.

Diakité: Az ő kezdése is meglepő volt, de komolyan, mi a fasz ütött Rejába? Én kedvelem a franciát és többet is játszatnám, de körülbelül nulla meccsel a lábában, úgy, hogy eddig jobbára a kispadon sem ült, egy derbin elszenvedett vereség után kezdetni? Giaccherini rendszeresen lefutotta, de még egész jó volt a többiekhez képest.

Biava: Ezúttal is biztosan védekezett, de minden elegancia nélkül, ami azért sajátja.

Dias: A szokásos fal volt. Nagyon belekötni belé sem lehet.

Radu: Jimenezzel ő sem tudta gyorsaságban felvenni a versenyt, ahogy a túloldalon Diakité Giaccherinivel, de próbálkozott, voltak beadásai is, bár nagyrészt védekezett. Hiányzik Kolarov, Garridóval meg egyszerűen nem tudom mi lehet.

Ledesma: Alulteljesített önmagán, még úgy is, hogy ebben a szezonban egyszer sem volt elkápráztató a játéka. Csak ismételni tudom önmagam: általában jól oldja meg a feladatát és hasznos játékos, de emlékszem én még a 2-3 évvel ezelőtti Ledesmára.

Matuzalem: Tavalyi formáját mutatta, már amikor nem volt sérült. Észrevehetetlen volt.

Zarate: Lassan ott tartok, hogy írni sem vagyok hajlandó róla. Idegesítő látni ha nála van a labda és ilyen gyatra játék után még rendszeresen kiakad ha lecseréli Reja, ahogy tegnap is. Ha most télen nem adjuk el, a Lazio nyakán fog ragadni, 2 szar szezon egymás után nem a legjobb ajánlólevél.

Bresciano: Brutálisan szarul játszott, szégyellte magát az ember ha nézte. Mindent rosszul csinált, amit csak lehetett és ha ez még nem elég, lassú és gyenge.

Foggia: Valakivel fogadhatott, hogy bárhonnan képes eltalálni a felső lécet. Ezt kivéve egy emlékezetes tette sem volt. El sem tudom képzelni miért lehetett 87 percet a pályán. Nyilván a következő edzésen újra lesérül, amit nem kívánok egyébként neki, de a kupán kívül nem szeretném a Lazióban látni és ott is csak februárig.

Floccari: Technikája és intelligenciája az átlag fölé emeli a centerek sorában, tegnap is küzdött, hajtott, rá nem lehetett panasz, sajnos nem sokra volt elég a munkája, igaz Zarate és Foggia előtt lehet bárki, gólt nem fog rúgni.

Pályára lépett még Gonzalez Zarate helyén, akinek említésre méltó momentuma sem volt, Kozak Floccari helyett, illetve Rocchi Foggia lecserélése után.

Ennyire rosszul még egyszer sem játszott a Lazio a szezonban, még megközelítőleg sem. Ezt pedig betetézte Reja tökéletes csődöt mondása, akit nem tudom megmagyarázni hogy mi lelhetett. Egy fél B csapattal kiállni az életéért harcoló újonc ellen, idegenben? Ilyet többet nem akarunk tapasztalni. Rocchi mellőzése meg lassan nevetséges. Ha csak annyit is hozna, mint Zarate, akkor is szívesebben látnánk a pályán. Csakhogy ennél még Gyánó is többet hozna, tudom, mert látom mindkettejüket hétről-hétre.

Nézzük meg alább Floccari meccs utáni értékelését:

"Sajnos nem sikerült azt a játékot produkálnunk, amit akartunk. Tudjuk hogy a Cesena szomjúhozott a győzelemre és ez ellen nem volt megfelelő ellenszerünk. Nem szabad túlzottan szomorkodni, mert ez a vereség több kárt okozhat akkor mint kéne. Nem hiszem hogy rossz változtatás volt a Zarate-Gonzalez csere, máskor ez be szokott jönni. Vasárnap a Napoli ellen óvatosan kell játszanunk, mert minden célunk odalehet. Meg akarom nyugtatni a szurkolókat: nincs miért félniük, ez a csapat ugyanaz, mint amelyik 1 hete volt."

Szólj hozzá!

Címkék: lazio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr502442533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása