Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Cassanata újratöltve

2010.11.05. 14:13 Unimuck

Néhány nappal ezelőtt robbant a legújabb Cassanata, amikor is a sebhejesarcú összerúgta a port a Sampdoria tulajdonosával egy kihagyott díjátadó, illetve az ezt követő másnapi szóváltás után, melynek következtében nemhogy a keretből kitették Antoniót, de még az edzések látogatásától is eltiltották.

Sokan a játékos és klubja közötti balhé mögött a Juventus susmusát vélték felfedezni, de ezt a híresztelést hamar cáfolta maga Marotta, a Samp volt, a torinóiak jelenlegi sportigazgatója.

"Azt kell mondjam, hogy nem a Juventus áll e mögött. A Juventusnak nem áll szándékéban elárulni a Sampdoriát." - nyilatkozta Marotta.

Egyébként sem volt túl hihető a story, hiszen Cassano a balhé kitörése után nyomban bocsánatot kért még a genovai sekrestyéstől is eddig meg nem gyónt bűneiért, felajánlva pénzbüntetés megfizetését, keresete drasztikus csökkentését, de Garronét kicsit sem hatották meg a kapálózó játékos gesztusai, megerősítette; mehet, amerre lát.

Logikus lenne persze ilyenkor, hogy egyből kérők hada zúdulna Antonio nyakába, na de nem Olaszországban, ahol a Samp elnöke elleni tiszteletlenség csúcsának tekintenék, ha bárki is ezek után leigazolni próbálná szájaló sztárocskáját.

Maradna tehát külföld, ahová viszont madridi emlékei okán Cassano nem akar menni, így viszont klasszik patt; se edzés, se játék, se új klub, se válogatott.

Így állt tehát a helyzet egészen idáig, ám most a Palermo mindig különc elnöke, Zamparini úgy döntött tesz Garrone fejére.

„Mindig is kedveltem Cassano játékát, egy igazi győztes típus. Nagyszerű lenne, ha egy ilyen tehetséges futballistát a Palermóba tudnánk csábítani, így megpróbáljuk majd szerződtetni" – mondta a szicíliai csapat feje.

Kiváncsian várjuk hát a folytatást és bár csábító eljátszani a gondolattal, milyen lenne a Cassano - Pastore duó a szicíliaiak támadósorában kár erre fecséreljük az időnket, ugyanis ha Antonio Palermóba szerződik, az argentínt egész biztosan elengedi klubja a Barcelónába.

3 komment

Címkék: juventus egyéb sampdoria cassano palermo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr432425798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lupetto 2010.11.05. 14:51:09

jöhet vissza Rómába, a legszebb időszak volt a Totti - Cassano páros

Unimuck 2010.11.05. 16:02:31

@lupetto: Túl durva lenne úgy már a Róma kezdője, ki maradna ki?! Vucinic-Borriello-Cassano, mögöttük Totti... Adriánóval nem is számolva. Merth Antoniót padra nem lehet tenni, Borriellót nem szabad, mert kurva jó most a fővárosban, Mirko meg bármikor képes vmi váratlanra.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.11.05. 23:58:14

@lupetto: a Romanak pont megegy csatarra van szuksege :D tenyleg, Berlusconi nem akarja leigazolni, ott is hiany van csatarok teren :D

viszont Torinoban pont elkellene Amauri helyett vki, aki legalabb ures kapura betalal... meg ugy Delneri es Marotta...

mondjuk en azt mondom, hogy jon nehany nehezebb meccs a Sampnak, Di Carlo panaszkodik egy kicsit az elnoknek a dontese miatt, a szovetseg ugy dont, nem bontja fel a szerzodest, csak jol megbirsagolja Cassanot, Fantantonio marad a Sampnal, de lemond egy rakas penzrol a fizetesevel kapcsolatban, az elnok meg vegul megenyhul, es mindenki boldog lesz, Antonio lenyilatkozza az osszes lapnak, hogy a Samptol akar visszavonulni, sot, meg a hamvait is a szogletzaszlonal szeretne szetszoratni, aztan ha ez is letudva

Rooney, Cassano, ki lesz a kovetkezo? :P
süti beállítások módosítása