Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Folytatta szárnyalását a Lazio, a Juve csak döntetlent ért el Bolognában

2010.10.24. 17:34 lupetto

 Folytatta szárnyalását a Lazio, Reja fiai ezúttal a Cagliarit fektették két vállra, Mauri és Floccari találataival. Nem tudott győzni azonban a Juventus, a hétközi Európa Liga fellépéshez hasonlóan ismét csak döntetlent értek el a Zebrák, köszönhetően többek között Iaquintának, aki az első félidő végén (jogtalan) büntetőt hibázott Bolognában.

A Palermo a hétközi égés után ezúttal az Udinese otthonában húzta ki a gyufát,köszönhetően Benatia és Di Natale találatainak, míg a Genoa, melyben kezdőként szerepelt, s a 62.percig pályán volt Rudolf, 1-0-ra verte hazai pályán a Cataniát Marco Rossi találatával, Rafinha gyönyörű asszisztja után.

Szintén otthon tartotta a kiesési rangadó mindhárom pontját a Lecce is, bár a Brescia, melyben Vass Ádám 55 percnyi lehetőséget kapott, még vezetni tudott Caracciolo góljával, végül Ofere és Di Michele révén a hazaiak megfordították az eredményt. Mintahogy a Chievo is győztesen hagyhatta el saját pályája gyepét, miután Thereau 92.percben szerzett találatának köszönhetően legyűrték a Cesenát.

Eredmények:

Udinese–Palermo 2–1 (Benatia 10., Di Natale 54. – 11-esből, ill. Pinilla 83.)

Genoa–Catania 1–0 (M. Rossi 68.)                                           videóhoz katt ide

Chievo–Cesena 2–1 (Cesar 31., Thereau 92., ill. Guana 45.– öngól)

Lazio–Cagliari 2–1 (Floccari 22., Mauri 53., ill. Matri 59.)          videóhoz katt ide

Bologna–Juventus 0–0                                                             videóhoz katt ide

Lecce–Brescia 2–1 (Ofere 54., Di Michele 61., ill. A. Caracciolo 19.)

Szólj hozzá!

Címkék: juventus egyéb serie a lazio 8.forduló

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr792395530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása