Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Európa Liga: 4 mérkőzésen 2 pont

2010.10.22. 09:25 lupetto

 Nem úgy vonul majd be ez a hét az olasz fociért szorítók emlékezetébe, mint amire érdemes lenne a jövőben akár egy pillanatra is emlékezni, 7 mérkőzésen mindössze egy győzelem, 2 döntetlen és 4 vereség, ami valami egészen katasztrófális mérleg. Hajtás után a tegnapi játéknap mérlege, próbáljuk meg minél hamarabb elfelejteni ezt a 3 napra alánkgurult szopórollert.

A Napoli Liverpool elleni meccsére nem érdemes sok szót fecsérelni, a hazaiak a nagy fogadkozások ellenére szinte szemernyit sem kockáztattak, ahhoz meg túl erős a Liverpool, hogy egy meddő mezőnyfölény előbb-utóbb magától góllá érjen.

A bajnokságban Pastore vezetésével menetelgető Palermóval feltörölte saját pályáját a Cszka, az argentínt rádaásul a véghajrában kiállították, így nem túl rózsás a csoportban a szicíliaiak helyzete. Az orosz együttes egészen elképesztően vicces találatokat szerzett, egy borzasztóan védekező palermói csapat ellen és bár a játékvezető sem állt helyzete magaslatán, teljesen megérdemelt a 3 gólos vendég siker.

A Juve újabb döntetlennel folytatta, ezúttal az ezidáig 0 találatával 0 pontot gyűjtő Salzburg bizonyult túl nagy falatnak a hétfőn még saját magát bajnokesélyesként emlegető Zebrák számára. Nagy igazolás volt nyáron Krasic, ismét nagyon kellett egyetlen klasszisként a bianconeri csapatába.

A tegnapi nap egyetlen jó híre Koman Vladimir találata (mely az első gólja a Samp színeiben), más kérdés, hogy ez is kevés volt a blucerchiati pontszerzéséhez. Pedig az 56.perctől emberelőnyben is játszhatott a genovai együttes, mely Koman állítása szerinte érthetetlen mód olyannyira megzavarta őket, hogy a hazaiaknak alakalma nyílt bevinni győztes találatát..

Soha még egy ilyen kupahetet.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus egyéb sampdoria palermo napoli európa liga

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr182390269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása