Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Legyűri a kakas a gyémánt félkrajcárt?

2010.10.17. 16:12 Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Ennél csak nehezebb meccsek várnak a listavezetőre. Nem mintha a ma esti meccs ne lenne egy újabb komoly választóvonal. A kifejezetten mutatós és stabil játékot mutató Barit hazai pályán legyűrni már igazi nagycsapathoz méltó tett lenne. No de a Lazio nem csak nevében, hanem jelen formájában is az! Akkor hát leküzdhetetlen az akadály? A tovább mögött meglátjátok, hogy miért nem.

/div>

Minden mást megelőzve: egy Rocchi biztosan a pályán lesz, de ez nagy eséllyel nem a Capitano lesz, hanem a mérkőzés vezetője. Röviden lássuk, hogy a Bari kikre számíthat: bár Raggi felépült, de minden bizonnyal csak a padon fog kezdeni, a fiatal Belmonte újabb esélyt kaphat a bizonyításra. Romeróval biztos hogy nem kell számolniuk a rómaiknak, a spanyol sérült. A védelemben a Masiello fivérek biztos pont, ahogy elől a Barreto-Kutuzov kettős is.

Magyarán az egy szem Romerón kívül ne se hiányzója, se eltiltott játékosa a hazaiknak, ez egy komoly pluszpont nekik. A szükségesek ismertetése után lássuk a Lazio sikerembereit: Cavanda és Radu nincs ott a 19 fős keretben, ahogy Matuzalem sem. Előbbi kettő okkal pihen, hiszen a Primavera bajnokság rangadóján 4-0-ra győzték le a Roma csapatát, hatalmas főhajtás nekik!

A brazil pedig - tőle egészen szokatlan módon - sérült és Rómában folyik a gyógykezelése. Reja mostanában használt és szeretett formációja fog visszaköszönni ma este is, ez pedig a 4-2-3-1. Tegyük hozzá, nagyon bátor és lendületes egy felállás ez, amiben a siker lehetősége mellett benne van az is, hogy egy olyan elképesztő gyors játékos mint Barreto átfut az egész védelmen. Elől egy szem centerként Floccari, őt pedig a Mauri, Hernanes, Zarate hármas segíti. Ha itt a többségnek jó napja van, az már egy fél győzelem, Maurinak és Hernanesnek pedig mostanában szinte csak az van.

A védekezéssel, verekedéssel és fojtogatással megbízott kettős Matuzalem hiányában változatlanul Brocchi és Ledesma, hátul pedig a megszokottnak nyugodtan nevezhető Lichtsteiner, Biava, Dias, Radu négyes. A románhoz kapcsolódó hír, hogy a több mint 1 millió eurós évi fizetést garantáló szerződéshosszabbítási tervezetet sem fogadta el, így télen nagy eséllyel távozik, Torinó lehet az elsődleges célpont. Ugyanő ha ma sárgát kap, akkor nem játszhat a következő fordulóban.

Ha meccs közben lendületre lesz szükség, akkor ott van a padon Foggia vagy Rocchi, de végre Garrido is teljes értékűnek mondható, jó lenne látni végre élesben is, hogy mit tud. Még egyszer mondom, nehéz, nagyon nehéz feladat vár a Lazióra, de lassan és szerencsére hozzá kell szoknunk ahhoz: aki legelöl áll, annak minden meccs presztízskérdés. Sokáig legyen ez még így, Forza Lazio!

BARI (4-4-2): 1 Gillet; 15 Belmonte, 5 A. Masiello, 21 Parisi, 17 S. Masiello; 7 Rivas, 14 Gazzi, 4 Almiron, 11 Ghezzal; 10 Barreto, 20 Kutuzov. Cserék: (25 Padelli, 33 Rossi, 84 Raggi, 8 Donati, 90 Alvarez, 91 D’Alessandro, 9 Castillo) Vezetőedző: Ventura

Sérült: Romero
Eltiltott: nincs

LAZIO (4-2-3-1): 86 Muslera; 2 Lichtsteiner, 20 Biava, 3 Dias, 26 Radu; 32 Brocchi, 24 Ledesma; 6 Mauri, 8 Hernanes, 10 Zarate; 22 Floccari. Cserék: (12 Berni, 13 Stendardo, 14 Garrido, 15 Gonzalez, 23 Bresciano, 17 Foggia, 9 Rocchi) Vezetőedző: Reja

Sérült: Meghni, Matuzalem
Eltiltott: nincs

6 komment

Címkék: lazio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr252378822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.10.17. 17:04:16

Kemény meccs lesz, ne haragudj, de remélem botlotok. :)
Zarate induljon már be!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.10.17. 20:27:31

@Unimuck: Nem haragszom, de remélem csalatkozni fogsz. :)

Kicsit hangoljunk az esti meccsre: az előző évben két fordulóval később találkoztak Bariban, mint most és elég egyértelmű győzelmet arattak a kakasok. Lazio részről egy maradandó tett volt, Dabo látványosan gusztustalan becsúszása: www.youtube.com/watch?v=somyaW2FUEg

A Lazio ekkor már benne volt a nagyon mély negatív spirálban, a Barit pedig fűtötte az újoncok lendülete.
Rá fél évre márciusban, a Lazio ha lehet még nagyobb szarban volt, a Bari pedig még mindig remek idényt futott, a vendégek most is két góllal győztek: www.youtube.com/watch?v=jsYOPAUjSoo

Egy komoly pozitívuma viszont volt a mérkőzésnek: ennek a vereségnek köszönhettük Ballardini menesztését és Reja érkezését.
Érzéseim szerint olyan meccs lesz a ma esti, mint 4 hete Veronában volt: nem közönségcsalogató, nem brillírozó meccs, kevés góllal - Lazio győzelemmel. :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.10.17. 21:34:32

Nem egy nagy meccs eddig, de voltak szép megmozdulások. Az utolsó percben éppen a legnagyobb, az Masiello tesó lőtt, de Muslera biztosan védett.
A második félidőben bejön Rocchi és eldönti.

A bet365 egészen remek minőségben adja a meccset, egyébiránt: www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=89697&part=sports

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.10.17. 22:05:28

Ez azért úgy néz ki, hogy kezd meglenni. :)
Uraim, egy nagycsapat. :)

Unimuck 2010.10.17. 22:20:29

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Valahogy akkor is utol érünk titeket! :) Hernanes az új Nedved-Stankovicotok :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.10.17. 22:22:40

@Unimuck: Nem vitás, azon az úton van rajta a Próféta. Nyilván előzni fog a Juve - is. De a mai este is még a boldogságé. :)
süti beállítások módosítása