Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Otthon is elkezdődik a bajnokság - Lazio-Bologna

2010.09.12. 14:42 Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

A mai napon hazai közönség előtt is bemutatkozik a csapat, bár várhatóan nem fog csúcsokat döntögetni a meccsre kilátogatok száma, mert a szurkolói kártya bevezetése ellen talán a lazialék tiltakoztak a leghangosabban. Némi esélylatolgatás és a nevezett keret, várható kezdők a tovább után:

Muslera, Berni

Radu, Stendardo, Andrè Dias, Diakitè, Cavanda, Biava, Lichtsteiner, Scaloni

Hernanes, Del Nero, Ledesma, Mauri, Brocchi, Matuzalem, Bresciano, Gonzalez

Rocchi, Zarate, Kozak, Foggia

Garrido továbbra is sérült, Cavanda pedig újra a keretben, Bresciano felgyógyult, viszont ami a legrosszabb hír, hogy Floccari nem tudja vállalni a meccset. Lássuk a várható kezdőcsapatot, 4-3-1-2-ben: 86 Muslera; 2 Lichtsteiner, 20 Biava, 3 Dias, 26 Radu; 32 Brocchi, 24 Ledesma, 6 Mauri; 8 Hernanes; 10 Zarate, 9 Rocchi

Stendardo kimaradása most már úgy látszik tendencia, Matuzalem viszont kimaradt és kezd Brocchi valamint Mauri is. A Bologna várható kezdője: 1 Viviano; 16 Esposito, 13 Portanova, 6 Britos; 8 Garics, 15 Perez, 26 Mudingayi, 19 Rubin; 32 Casarini; 9 Di Vaio, 20 Gimenez. Viviano bebizonyította az Inter ellen, hogy remek formában van, a válogatottban is megmutatta magát, nagyszerű tudású kapus, Garics is kezdeni fog, illetve egy régi ismerős, Di Vaio is. A meccset kétségtelenül hoznia kell a csapatnak ha komolyabb terveket szövögetnek a jövőre nézve, ez tipikusan az a találkozó, aminek egy esélyesnek kell lennie!

Örömhír még, hogy a Primavera bajnokság első fordulójában a fiatalok legyőzték a Grosseto csapatát idegenben, 2-1-re, többek között a múlt héten a Roma ellen is gólt szerző a Ceccarelli találatával.

Forza Lazio!

2 komment

Címkék: lazio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr372290645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.09.12. 17:17:17

Hernanez nagy fogás volt! Mennyiért jött?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.09.12. 17:41:33

@Unimuck: Dicsértem már sokat és a jövőben is fogom Hernanest, 13 millió euróért jött, 5 évre.
Popp mester szilárdan kiállt a véleménye mellett, miszerint Adriano és Hernanes ugyanakkora zsákbamacska, eddig azért finoman szólva jelentős a különbség kettejük között.

Hernanes egy olyan játékos, aki nem csak nagy tehetség, de a focin kívüli esze is a helyén van. A Lazióban akart játszani, nem egy gigacsapatban, fel akarja magát építeni Európában, nem pedig elkallódni egy mostani sikercsapatban. Ezzel a döntéssel ő és a Lazio is profitálhat.
Mauri volt még ma nagyon jó, engem Zarate aggaszt, aki most már jóval több mint 1 éve alig mutat valamit, ezzel szemben a legtöbbet keresi a csapatból és több mint 20 millió euróért érkezett.

Kozak viszont remek csere volt helyette, nem csak azért mert saját nevelés, hanem mert tud a srác, elszánt és jó formában is van.
süti beállítások módosítása