Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mindeközben a Sampnál...

2010.08.07. 12:28 lupetto

... hagyják elúszni a nagy lehetőséget?

Úgy tűnik, legalábbis. Persze minden siránkozás megkezdése előtt azért leszögezném, jó csapat ez a mostani Samp. Teljes joggal csípték el tavaly a 4. helyet, jó ideig még a Scudettóért is erőn felül küzdöttek (s a végén saját kezüleg döntötték el sorsát), de most itt lenne a nagy lehetőség, hogy évekre bebetonozzák magukat a legjobb olasz csapatok közé, ezzel szemben túlságosan is nagy a csend. Egy BL csoportkörbe jutással és némi meneteléssel fixen euró tízmillókhoz juthatnának, érdemes lenne tehát kissé előre menekülve pár milliót ebből megelőlegezve erősítésekre fordítani, de úgy tűnik Di Carlóék inkább a tavalyi együttes egységében bíznak.

Ami persze akár elég is lehetne egy jól sikerült kupaőszhöz, már ha csak e fronton kellene megállnia helyét az együttesnek. De a bajnoksággal, Coppa Italiával, a húzó emberek válogatott szereplésével együtt, ez túl nagy terhelésnek tűnik. Mert ugyan a kezdőcsapat kellően masszív így első ránézésre is bármilyen valós cél eléréséhez, igazi alternatívája a legtöbb meghatározó játékosnak viszont tulajdonképpen nincs, így pedig egy-egy nem várt sérülés, rosszabb forma, vagy akár egy eltiltás minden tervet percek alatt lenullázhat.

Nagy távozó mondjuk szerencsére nem volt (bár Pazziniért éppen e pillanatokban indított végső hadjáratot a Juventus). Aki mégis eligazolt (Storari), annak helyére érkezett megfelelő pótlás (Curci), s azért némi-némi erősítés is érkezett Dossena és a tavaly tavasszal már a Samp színeiben bizonyító Guberti személyében, nem is beszélve a Bariból visszatért Koman Vladimirről, de azért bízzunk benne, hogy Garrone a Werder Bremen nevét látván az utolsó pillanatban észbe kap és csak megvillant valamit pénztárcája mélyéről.

Már csak azért is, mert idén minden kupacsapat minden mérkőzésén hatalmas lesz a tét, csakis óriási menetelésekkel marad esély a 4. olasz BL hely megvédésére.

Az első csata pedig talán még ezek közül is kiemelkedik, odavágó 11 nap múlva a Weserstadionban.

Várható kezdőcsapat;

Curci - Stankevicius, Lucchini, Gastaldello, Ziegler - Semioli, Palombo, Dessena, Mannini - Pazzini, Cassano

Videók a felkészülésről; itt és itt

3 komment

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr72205350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.08.07. 14:16:48

szerintem ha Koman-t szepen lassan beepitenek Cassano melle, es mondjuk "karacsonyfaban" allnanak fel, sok jo dolog kisulne, vagyis Pazzini maradna center, Cassano melle pedig Koman is bekerulne visszavonva, felkeszulesi meccsen valami ehez hasonlot lattam, es ott eleg jol mukodtek ketten, mindketto kreativ jatekos, a kerdes, hogy ez hogy mukodne nagyobb csapatok ellen, ha Voli szerez nemi tapasztalatot, szerintem egesz jo dolog sulne ki a dologbol mindenfele hazabeszeles nelkul, persze szelsonek sem lenne rossz

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.08.08. 14:31:40

Poliban is bizok, szerintem ha sikerul bekerulnie a kezdobe hosszutavon is

Unimuck 2010.08.08. 19:29:50

Most fenekelte el a Fulham a Werdert 5-1re. Gera küldött a németeknek tíz perc alatt 3gólt, meg egy gólpasszt még leosztott :P Csak meglesz a Sampnak a BL. Nagyon szoros küzdelmet várok, de le kell nyomni a németeket. Vegyenek vissza az arcból most már.
süti beállítások módosítása