Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ricky Alvarez: Napról napra boldogabb vagyok az Internél

2011.08.21. 12:30 MatteoMessina

„Minden egyes elmúlt nappal boldogabb vagyok itt. Mindenki csodálatosan fogadott.” – kezdte az argentin tehetség a Sky Sport Italia-nak. „A csapattársaim nagyon sokat segítenek nekem, beleértve olyan tanácsokat, mint hogy hogyan sajátítsam el az olasz focit. Nyilvánvalóan könnyebben szót értek az argentinokkal, de a ez egy nagyon egységes csapat és büszke vagyok , hogy a tagja lehetek.”- nyilatkozott boldogan Alvarez.

Az Inter megnyerte a TIM Trófeát pár napja Bariban, a Juventus és a Milan ellen. „Már eddig is tudtuk, hogy erősek, de a Serie A-ban minden meccs olyan lesz, mintha egy döntőt játszanánk, nem csak a nagy csapatok ellen. Hogy meg tudjuk a nyerni a Scudettot? Igen, hiszek benne és mindent meg is teszünk, hogy így legyen.”

4 komment

Címkék: inter alvarez

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr683168145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horas 2011.08.21. 15:12:15

örülök, hogy boldog, de jó lesz hogyha mutat is valamit, mert eddig gyenge volt mint a harmat, a lelkem.

MatteoMessina 2011.08.21. 15:22:44

Én amennyire követtem a felkészülési mérkőzéseit az Internek, nem volt rossz. Egy kivétellel: a TIM Trophy, ott tényleg nem mutatott semmit.

horas 2011.08.21. 15:45:04

@MatteoMessina: a 3-4ed osztályú csapatok ellen jó volt. a galata, a milan, és a juve ellen semmit sem csinált jószerivel.

MatteoMessina 2011.08.21. 16:05:15

@horas: Egyébként én sem tartom összességében egy nagy durranásnak, ha elmetn volna Sneijder a középpályáról és Ricky Alvarez-en lett volna a sor, hogy mozgassa a csapatot, akkor óriási bajban lenne az Inter.
süti beállítások módosítása