Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Gyászos EL kezdés: A Palermo a 92.percben mentette döntetlenre mérkőzését svájci ellenfele ellen a Barberában

2011.07.29. 10:12 lupetto

 Ott folytatódott az olasz csapatok idei nemzetközi szereplése, ahol a tavalyi véget ért, túl sok jót tehát úgy tűnik idén se reméljen senki, aki esetleg arra adná fejét, hogy bárminemű elvárásokat táplál, legalábbis az EL-ben biztosan, kedvencével szemben.

A Palermo hazai pályán feszült neki tegnap este a félelmetes hírű Thun csapatának és kis híján máris eljátszotta továbbjutási esélyeit, mindezt az EL júliusi szakaszában..

A találkozó 4 gólt és nem várt izgalmakat hozott, bár a Renzo Barberába kilátogató 28 ezer néző valószínüleg más élményekre vágyott. A vezetést mindkétszer a svájciak ragadták magukhoz, s a 92.percben Miccoli, egyébként zseniális, szabadrúgásgólja kellett ahhoz, hogy a hazaiak égése ne legyen még hatalmasabb.

Közrejátszik természetesen mindebben a korai időpont, mely még a felkészülés elején érte a rosanerit, de ennél azért még így is lényegesen többet vártunk volna a Serie A-ban hazai pályán kifejezetten félelmetes szicíliaiaktól.

Folytatás jövő héten, remélhetőleg több sikerrel.

 

Palermo - Thun 2-2

G.: Luethi (T) 6., Ilicic (P) 12., Schneider (T) 55., Miccoli (P) 90.

 

Szólj hozzá!

Címkék: el palermo thun

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr683109013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása