Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ötletelj velünk!

2011.04.27. 14:02 lupetto

  Hosszas merengés után arra jutottunk, hogy mivel tapasztalataink alapján úgy tűnik rengetegen vagytok, akik vevők lennétek egy csak és kizárólag az olasz focira fókuszáló, de azzal még a mostaninál is jóval részletesebben foglalkozó oldalra, így belevágunk és meg sem állunk, amíg nem hoztuk össze a valaha volt legfaszább honlapot.

Tervekkel ugyan tele vagyunk, de fontos számunkra, hogy Ti is elmondjátok a véleményeteket, s ehhez kérjük most, hogy hallassátok kicsit a hangotokat. Írjátok meg nekünk egy mailbe, hogy mi az, amit Ti az új oldalon látni szeretnétek, milyen eddig látott témából olvasnátok még többet, vagy esetleg kevesebbet, illetve mi az, amivel ezidáig még nem találkoztatok, de szerintetek helye lenne az új környezetben.

Egyszóval ötleteljetek velünk, hogy összehozhassunk egy valóban igényes, minden óhajt kielégítő honlapot, amit Ti is szívesen látogattok majd, hogy aztán együtt élvezhessük annak gyümölcsét.

S végül, hogy azért mi se legyünk hálátlanok, megígérjük, hogy a legjobb ötletek közül néhányat mindenképp jutalmazunk majd, elsősorban természetesen azokat, amiket felhasználunk a honlap kialakítása során.

Leveleiteket a következő e-mail címre várjuk;

lupetto.azzurri@gmail.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr352859193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása