Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Santon: Nagyon közel voltam a Romahoz, az Internél nem lett volna esélyem bizonyítani

2011.09.03. 16:30 MatteoMessina

Az elmúlt egy hétben mi is sokat foglalkoztunk az Inter (korábbi) fiatal, olasz tehetségének, Davide Santonnak a klubváltásával és annak miértjével. Most álljon itt Santon indoklása feketén-fehéren. "Nagyon közel álltam ahhoz, hogy csatlakozzak a Romahoz, a farkasok csapata lett volna az egyetlen olyan olasz csapat, ahová még szívesen mentem volna, mert az új vezetés teret ad a fiatal játékosoknak," – kezdte Santon a Corriere dello Sport-nak.

"A Roma számos alkalommal érdeklődött irántam, kölcsön akartak venni, akárcsak a Newcastle. Három nappal az átigazolási piac bezárta előtt azonban az angolok tették meg a jobb ajánlatot az Inter számára.’

"Nagyon örülök, mert különben azt kockáztattam volna, hogy egész szezonban a kispadot melegítem. Az Interrel ezennel vége. A tapasztalataim alapján arra a következtetésre jutottam, hogy az Internél nem lett volna esélyem újra bizonyítani…”

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr383200006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horas 2011.09.04. 21:15:39

rohadt pipa és csalódott vagyok, ennek egészen csúnya vége is lehet, hogyha santon nagy játékos lesz és nem interben mezben keveredik vissza olaszországba...
süti beállítások módosítása