Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A római nyár végül még is szép lesz?! Három új igazolás is befuthat az utolsó pillanatokban

2011.08.30. 11:41 lupetto

 Walter Sabatini a mercato utolsó pillanataiban alaposan kiengesztelheti az eddigi transzferek láttán kissé csalódott romanistákat. A klubhoz közeli források alapján ugyanis a fővárosi klub a következő nagyjából 36 óra során hivatalosan is bejelenteni készül Simon Kjaer, Gago és/vagy Pjanic érkezését.

A dán védő esetében felmerült problémákra sikerült megoldást találnia a két együttesnek, így az expalermitano 3+7 millió euró fejében öltheti magára a Giallorossi mezét.

Gago megszerzése a remélt úton halad, az argentin szintén kölcsönbe érkezhet Rómába, opciós vételi joggal. A Real már áldását adta az üzletre, a játékost érdekli a Farkasok ajánlata, így a megegyezés már csak formalitásnak tűnik.

Pjanic leigazolása igazi meglepetésként érheti a Roma szurkolóit. A Lyon 21 éves játékosa 11 millió euróba kerülne a fővárosi klubnak, Sabatini pedig már úton Franciaországba, hogy véglegesítse az üzletet. A bosnyák válogatott előtt kétségkívül szép jövő áll, megszerzése a mercato egyik legszebb fogása lehet.

Az pontosan, hogy Pjanic és Gago, vagy Pjanic vagy Gago érkezne Rómába, még nem tisztázott. Elképzelhető, hogy mindkét játékos Luis Enrique csapatába szerződik, de az is, hogy a spanyolnak csak egyikre lenne szüksége, ez esetben Pjanic a tréner és a sportigazgató favoritja.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a piac zárása közeledtével biztossá bármely hír is csak akkor válik, ha hivatalos formát ölt, de jó eséllyel mindhárom(két) játékos végül valóban Rómában köt ki majd.

Mit gondoltok érkeztükkel meddig juthat idén a Roma?

 

Közben ne feledjétek, a játék továbbra is él, azaz még 2 napotok van, hogy megnyerjétek kedvenc csapatotok sálját az azzurritól! Hogy hogyan? Katt ide a folytatásért.

 

 

2 komment

Címkék: roma mercato gago kjaer pjanic

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr383190202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.08.30. 12:13:39

2012/13, az lesz a Roma éve, ez az idény még necces, de a következőre sikerülhet csapattá érni. Idén mondjuk nem lesz EL, ez azért nem rossz, mert csak a kupa és a bajnokság van.

Marco13 2011.08.30. 15:09:02

Én Pjanicnak örülnék a legjobban, de Gago és Kjaer is nagy fogás lenne. Remélem mindhárman Rómába költöznek.
Forza Roma per sempre!!!
süti beállítások módosítása