Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Magabiztosan jutott tovább a Lazio; szégyenszemre kiesett a Roma az EL-ből

2011.08.26. 09:10 Unimuck

Az Európa Liga utolsó selejtezőkörének visszavágóit tegnap este rendezték, ahol a két fővárosi csapatért, a Lazióért és a Romáért szoríthattak a Calcio szerelmesei. A Sasok kényelmes helyzetben voltak, miután az első találkozón hatgólos győzelmet arattak a macedón Rabotnicki ellen, míg a Roma nagy meglepetésre egygólos vereséget szenvedett Pozsonyban, a Slovan vendégeként.

A Lazio Macedóniában is folytatta remek játékát, az első félidő derekán egy szépen kijátszott akció végén Tommaso Rocchi szerezte meg Reja mester csapatának a vezetést. A folytatásban Bizzarri csúnyán benézett egy hazai szabadrúgást, így a Rabotnicki még egyenlíteni tudott, de a második játékrész hajrájában Hernanes és Rocchi góljaira már nem jött válasz, így a Lazio magabiztos, 9-1-es összesítéssel jutott az Európa Liga csoportküzdelmeibe. 

A Romára nehezebb feladat várt az Olimpicóban, ugyanis egygólos hátrányát kellett ledolgoznia, amit a 11. percben egy szögletet követően Perrotta révén sikerült is. A vezető találat után a Farkasok sorra vezették támadásaikat a végig védekező Slovan ellen, ám újabb gólt nem sikerült szerezniük, amit igazán csak a 82. percben bánhatott Luis Enrique együttese, amikor is egy semmiből jött szlovák támadás végén Cassetti óriási hibájának köszönhetően Stekelenburg hálójában kötött ki a labda, beállítva ezzel az 1-1-es végeredményt, mellyel a Roma 2-1-es összesítéssel búcsúzni kényszerűlt az idei nemzetközi kupaszerepléstől. 

Az Európa Liga csoportkörének sorsolása ma 13:00-kor veszi kezdetét, ahol az olasz csapatok közül a Lazio és az Udinese lesz érdekelt.

6 komment

Címkék: roma el lazio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr253181311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lupetto 2011.08.26. 09:25:51

Che Vergogna! Máris krízisben a Roma és még csak el sem kezdődött a szezon igazán. Luis Enrique nem fogja megköszönni amit a sajtótól és a szurkolóktól ezért kap majd.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.08.26. 09:31:23

Jól átgondolva a helyzetet, csak az adódó lehetőségeket kellett volna bepüfölnie a Rómának. Ez ilyen szinten aligha edzői hiba!

lupetto 2011.08.26. 09:35:36

@Zsozsomessi: az első meccsre összeállított csapat volt az edzői hiba

Don Cicci 2011.08.26. 10:01:18

Egyetértek mindkettőtökkel! Luis Enrique máris megkapja a vizeslepedőt a nyakába, de a játékosok sem különbek, ennyi helyzetből egy gólt lőni.. Meghatározó játékosoktól/at esett el/adott el a Roma és helyükre fiatal, tapasztalatlan vagy bukott (Osvaldo) labdarúgókat hoztak. Meglepnének a Farkasok, ha ott lennének az első 5-ben. Pedig egy jó Romara szüksége lenne az olasz focinak!

lupetto 2011.08.26. 10:12:06

@Don Cicci: azért várjunk még néhány napot a jóslatokkal szerintem, jönnek még igazolások, a sztrájk meg k.va jól jönne a Romának. De idén jó eséllyel nem lesz bajnok a Roma, ezt megelőlegezhetjük ;)

LucianoDenrico 2011.08.26. 10:38:39

Jól mondja Lupetto!!! Ezt a szégyent, úr isten! Az olasz foci, ha így folytatja a nemzetközi kupaszerepléseket, a végén az orosz mögött lesz..... Lehet , hogy tudott valamit ez a Dzsudzsák gyerek :-)
süti beállítások módosítása