Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Corvino bepöccent - Montolivo nem igazol a Milanhoz, a Liverpool igent mondott Aquilani kölcsönadására

2011.08.20. 12:00 lupetto

 Pantaleo Corvino bepöccent a Milan játszadozásán és tegnap egy sajtótájékoztató keretein belül jelentette be; Montolivo nem eladó egyetlen olasz klub számára sem. Mint azt a sportigazgató elárulta, a Milan olyannyira komolytalan ajánlatot tett a hét során, hogy egyetlen percig sem vették fontolóra annak esetleges elfogadását.

"Egy csereüzletet ajánlott fel ügynöke, de egyáltalán nem tettek boldoggá a hallottak. Hogy konkrétumokat is mondjak, Rodney Strasser és Alberto Paloschi fele játékjogát kínálta a Milan. Úgy tűnik valaki arra játszik, hogy az átigazolási szezon utolsó pillanatáig kivárjon, amikoris előállhat egy abszurd ajánlattal. Ezek után, ha Riccardót el is adjuk, egyedül külföldi klubok kerülhetnek csak szóba. Riccardo Montolivo nem eladó egyetlen olasz egyesület számára sem."

Majd a violák sportigazgatója kitért Alberto Aquilani helyzetére is.

"A Liverpool igent mondott kölcsönadására, de ő az utolsó pillanatban mgegondolta magát. Mindenképpen végleges szerződést szeretne." - árulta el Corvino, mely szintén rossz hír lehet a milánóiak számára, akik a firenzeiekhez hasonlóan kölcsönben szerették volna maguknál tudni a válogatott középpályást.

Az elhangzottakra reagálva máris felgyorsultak az események Montolivo körül, a Bayern München és az Atletico Madrid is állítólag készen áll, hogy egy 10 millió euró körüli ajánlattal magához csábítítsa a 26 éves labdarúgót.

Szólj hozzá!

Címkék: milan bayern münchen fiorentina aquilani mercato liverpooll

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr443166517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása