Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Arsenal-Udinese: Esélylatolgatás

2011.08.16. 18:00 MatteoMessina

A mai nap kétségtelenül az Arsenal-Udinese párharcról szól. Az olasz futball jelenlegi helyzetében minden nemzetközi sikerre szükség van, mint egy falat kenyérre. Ennek ellenére az Udinese abban a helyzetben van, hogy nem várja el tőlük senki a továbbjutást. Ami nem is csoda, összehasonlítva a két klub múltját, helyzetét. Mégis talán pont ez az, amit Guidolin csapata a maga javára tud fordítani és összesítésben diadalt aratni, mint annyi alkalommal, mikor csak legyintettek rájuk.

Elég csak a fogadóirodák ajánlatára ránéznünk, hogy rájöjjünk, mennyire esélytelennek tartják az Udinesét, mindenhol minimum 6-szoros pénzt fizetnének a friuliak győzelme esetén. Bár a labda kerek, a mérkőzés 0-0-ról indul és egyéb közhelyek, idegenbeli sikerrel most én sem számolnék. Aminek lehet némi realitása és reményt adhatna, az egy 1-1-es vagy 2-2-es döntetlen vagy egy 2-1-es illetve 3-2-es vereség. Lényeg tehát, hogy gólt kell szerezni és nem szabad kettővel többet kapni a zebra mezeseknek, mint amennyit lőttek. Ha ezt sikerül hozni az Udinesenek, akkor könnyen meglepheti Európát egy telt házas visszavágón. Facebook oldalunkon is  szavazhattak ma az olvasók az eredményt illetően. Itt a szavazók 50 %-a szerint az Udinese nyerni fog vagy minimum döntetlent harcol ki ma este, 32 % véli úgy, hogy bár nyer az Arsenal, de életben maradnak az udinei remények és csupán 18 % gondolja azt, hogy már az első mérkőzésen eldöntik az ágyúsok a párharcot.

A két csapat játékát ismerve, igazi csemegének ígérkezik a ma esti mérkőzés. Reméljük, angol bánattal és olasz örömmel a végén. Arsenal-Udinese, 20:45. Az összecsapás után jelentkezünk a beszámolóval.

7 komment

Címkék: bl olasz labdarúgás arsenal udinese

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr253158244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2011.08.16. 18:53:25

Közvetíti valami Magyarországon, vagy esetleg egy streamet tudna valaki?

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2011.08.16. 19:01:46

Az Arsenalt lelkileg jobban megviselhette a sztárjuk elvesztése, mint a túloldalon, akkor is ha az Udineseből hárman is elmentek. Miért ne lehetne meglepetés? Csak okosan kell focizni. Persze mondani a legkönnyebb. :)

madbalee 2011.08.16. 19:03:48

@MatteoMessina: ;) Így jár, ha az ember nemhogy nem néz TV-t, de még a műsor megtekintésére is lusta. Valahogy nem gondoltam volna, hogy lesz.

madbalee 2011.08.16. 19:04:33

Gólt kell lőni idegenben, szerintem ez lesz a kulcskérdés. (Persze nem kellene nagyon kikapni)

lupetto 2011.08.16. 19:14:39

Ha az eszemre hallgatok azt mondom, hogy nem kérdés a továbbjutás és már ma este egy 3 gólos Arsenal győzelemmel eldől minden. Ha a szívemre, akkor elhiszem, hogy az Arsenalt megzavarták az utóbbi napok történései és az Udinese a távozók ellenére is egységesebb e pillanatban, ami meglepetést szülhet. Bízom az utóbbiban

il_ 2011.08.16. 21:32:22

Jól szervezett az Udinese, a Arsenaltól kicsit többet vártam. Kéne nagyon az Udinesének az a gól, viszont a látottak alapján ez abszolút nem elképzelhetetlen.
süti beállítások módosítása