Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mr.X és Mr.Y - nagyot erősödhet a Milan, ha bejönnek Galiiani tervei

2011.08.13. 15:00 lupetto

 Nemcsak Mr.X, de Mr.Y neve is felmerült az utóbbi napokban a Milan háza táján, kevésbé misztikusan nemcsak Ricardo Montolivo, hanem Alberto Aquilani megszerzése is mind többször kerül címlapokra a Milannal összefüggésben az elmúlt napok során.

A La Gazzetta dello Sport riportja szerint azonban aligha van arra esély, hogy a Rossoneri 20 millió eurót költsön a két játékos gyors és problémamentes megszerzésére, a milánói klub kölcsönszerződést és engedményeket akar, azaz ismét kivár az utolsó pillanatig vagy ez esetben még tovább.

Alberto Aquilani története tűnik lényegesen egyszerűbbnek. A Liverpool nem ragaszkodik a játékoshoz és nagy valószínüséggel kölcsönben is átengedné a középpályást, ugyanúgy mint a Juve esetében, opciós kivásárlási joggal a következő szezon végeztekor. Ez tökéletes megoldás lenne a játékosvásárlásba fektethető tőke híján lévő Rossonerinek, még akkor is, ha a játékos ragaszkodna egy véglegesített transzferhez, így némi egyezkedésre szorulnának annak ügynökével.

Montolivo megszerzése már egy problémásabb ügy, Galliani ugyanis engedményeket akar a Violák által követelt milliókból, de a firenzeiek aligha mennek lejjebb, jó eséllyel még akkor sem, ha ezzel biztossá teszik játékosuk későbbi ingyenes távoztát. Galliani pedig pontosan erre játszik, ha kell a feldobott zsebpénz az is jó, ha pedig nem kell hát az még jobb, ez esetben januárban köttetik meg az üzlet mindenféle ellenszolgálatás nélkül. És bár a játékos biztosan megszenvedi majd a ráváró egy évet, a pénz mégiscsak nagy úr, s ingyen hozzájutni egy újabb klasszis játékjogához nem kis bravúr lenne.

A legvalószínűbb tehát Aquilani idei és Montolivo néhány hónappal későbbi érkezte, a Milan tehát jó eséllyel a válogatott két középpályásával erősíthet, szinte mindenféle kiadás nélkül, amennyiben ismét bejönnek Galliani ördögi tervei.

Szólj hozzá!

Címkék: liverpool milan fiorentina aquilani montolivo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr73150789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása