Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Di Canio jól érzi magát edzőként az angol negyedosztályban és lesújtó véleménnyel bír a Lazio új igazolásairól

2011.08.02. 11:57 lupetto

 A La Gazzetta dello Sport rövid interjút közölt a Lazio exjátékosával, aki immáron több, mint 2 hónapja az angol negyedosztályú Swindon Town managereként ténykedik. A korábbi támadó szokásához híven alaposan kioszt többeket, nem kímélve ezúttal korábbi együttesét sem.

"Itt otthon érzem magam." - árulta el a tréner, hozzátéve, mindössze 5 percnyi beszélgetésre volt szüksége anno a klub elnökével, hogy biztosan tudja, jó helyre érkezett.

Választása mindemellett azért esett a csapatra és Angliára, mert edzői karrierjét a nulláról akarta kezdeni, viszont egy olyan helyen, ahol minden döntés az ő kezében összpontosul, így övé az érdem és a felelősség is munkája után.

"Angliában az edző egyben minden részleg vezetője is. Van egy kerete, mellyel az átigazolások terén gazdálkodhat, maga állítja össze segítői csapatát. Így ha elbukunk, az az én hibám. Ha viszont teljesítjük céljainkat, az egyértelműen az én érdemem. Az idei célunk a magasabb osztályba lépés. Itt más szelek fújnak, mint Olaszországban."

S hogy mit gondol korábbi klubjáról, s a nyáron érkezett erősítésekről?

"A Lazio nem képes versenyre kelni a nagy csapatokkal. Klose 33 éves, Cissé meg ugyan valóban rugdosta a gólokat az előző idény során, de tette mindezt a görög bajnokságban.. Cana pedig csak azért került a klubhoz, mert albán, mint Igli Taré."

Majd Lotito salernói klubvételével kapcsolatban még hozzátette;

"Egy tökéletes példája annak, milyen zavaros viszonyok uralkodnak Olaszországban. Miért fektetett pénzt egy másik klubba is Lotito? Mik a valódi érdekei?"

A teljes interjút, melyben a csatár szokásához híven ejt még néhány szót Tottiról és a Giallorossiról, valamint Mario Balotelliről is, megtaláljátok ide kattintva.

 

7 komment

Címkék: egyéb lazio di canio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr503119788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.08.02. 12:52:38

en Di Caniot nagyon birom, hihetetlenul tokos, a Lecce vezetoi pedig marhak voltak, hogy elengedtek, erkezese elott a Lecce kb a leggyengebb csapat volt a Serie A-ban, aztan jott Di Canio, es az olasz bajnoksag egyik torpecsapataval elkepesztoen offenziv volt, ami szokatlan volt, kaptak is egy rakas golt, de ami a legszebb az egeszben, hogy bejott, es a Leccet siman benn tartotta az elsoosztalyban

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.08.02. 12:59:03

@lupetto: hoppa, es tenyleg, en Luigi De Caniora gondoltam *pirulos smiley*

feluletes olvasas - rossz szokas :D

madbalee 2011.08.02. 23:07:39

@mrscottpilgrim: pedig a cikknél még kép is van;)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.08.03. 14:53:41

@lupetto: Mindig ugyanazok a panelek, bármi is a téma: Totti így, Totti úgy, a Lazio szakmai munkája szar, Lotito káros, és a többi, és a többi, unalmas paneldumák, amik egyértelműen a személyes sértettségből táplálkoznak. Unalmas.
süti beállítások módosítása