Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Prandelli csapata a dánokkal, a csehekkel és a bolgárokkal egy csoportban a 2014-es VB-selejtezőn

2011.07.31. 10:00 Unimuck

Tegnap este Rio de Janeiroban kisorsolásra került a 2014-es világbajnokság selejtezőinek beosztása, ahol a Squadra Azzurra kerülhetett volna könnyebb, de jóval nehezebb csoportba is. Végül Olaszországot Dániával, Csehországgal, Bulgáriával, Örményországgal és Máltával sorsolták össze. Klasszis ellenfél híján nem is csoda, hogy Cesare Prandelli, csapata elé a kötelező csoportelsőséget tűzte ki célul.

"Mi Olaszország vagyunk és a célunk nem is lehet más, minthogy megnyerjük a csoportunkat."

Arra a kérdésre, hogy a beosztásból ki lenne a legveszélyesebb ellenfél, a szövetségi kapitány vonakodott válaszolni. 

"Amikor egy ellenfelet kiemelsz, megvan annak az esélye, hogy a meglepetés csapdájába esel."

"Most továbbra is a 2012-es EB-selejtezőkre koncentrálok. A mi küldetésünk a válogatottal tovább folytatódik és készen állunk a kihívásokra. Még jópár hónap előttünk áll, mielőtt 2012. augusztusában kezdetét vennék a VB-selejtezők."

"Egyértelművé kell tenni, hogy az olasz futball neve és történelme miatt kötelező megnyernünk a csoportunkat." - nyilatkozta Cesare Prandelli a VB-selejtezők sorsolását követően. 

Szólj hozzá!

Címkék: squadra azzurra prandelli

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr923113557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása