Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Az emberhátrány ellenére is kétgólos sikert aratott az Inter a Celtic ellen

2011.07.31. 12:00 Unimuck

Az Inter győzelemmel kezdte meg a négycsapatos Dublin Kupát, miután az első mérkőzésén 2-0-ás sikert aratott a Celtic ellen. Egy tetszetős támadás végén már a 7. percben megszerezte a vezetést az olasz csapat Castaignos révén. Ezt követően a skót csapat együttes lassacskán magához tért, és többször is veszélyeztette Castellazzi kapuját, de találatot nem sikerült szereznie. A félidő végéhez közeledve Thiago Motta begyűjtötte második sárga lapját is, így az Inter 10 emberrel volt kénytelen folytatni a játékot.

Ez azonban egy cseppet sem zavarta meg Gasperini legényeit és még az első játékrészben kettő gólos előnyre tettek szert. Egy remek Chivu indítást követően Pazzini emelte át a játékszert a Celtic lengyel hálóőre felett. 

A második félidőben hiába állt be Eto'o és Sneijder is az Internél, több gól már nem esett a találkozón. A Nerazzurri következő ellenfele a Manchester City lesz.

Zárásként a mérkőzés kapcsán mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy a Gasperini által játszatott háromvédős játékban olykor hajmeresztő dogokat művelt az Inter védelme. Láthatóan még időre van szüksége a hátsó alakzatnak, hogy megszokja az új tréner elvárásait.

INTER 2-0 CELTIC

G.: Castaignos (7.), Pazzini (46.)

 

Inter: Castellazzi - Ranocchia (Caldirola, 86.), Samuel, Chivu - Santon (Bianchetti, 79.), Sztankovics, (Mariga, 57.) Motta, Nagatomo (Faraoni, 10.) - Pandev (Eto'o), Pazzini, Castaignos (Sneijder, 46.)

Celtic: Zaluska - Csa Du Ri (Matthews, 67.), Loovens (Stokes, 60.), Wilson, Izaguerie - Brown, Kayal, Ledley, Nulgren - Szamarasz (McCourt, 76.), Maloney (Hooper, 60.)

Sárga lap: Motta (11., 44.), Sztankovics (16.), Faraoni (51.), ill. Brown (49.), Csa Du Ri (51.)

Kiállítva: Motta (44.)

Szólj hozzá!

Címkék: celtic inter

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr813113686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása