Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Döntetlen a Galatasaray - Interen

2011.07.25. 08:38 lupetto

 Gólnélküli döntetlenre végzett az Inter a Galatasaray csapata ellen tegnap este Bochumban, a két együttes barátságos mérkőzésén. Mindkét csapat előtt adódott gólszerzési lehetőség, de a kapusok eszén ezúttal egyik játékos sem tudott túljárni. A legnagyobb sansz Samuel Eto'o előtt adódott, aki a 38.percben 20 méterről a kapufát lőtte nagyszerű próbálkozás után telibe. Sneijder ismét új posztján, a középpályára visszavonva szerepelt, s veszélyeztetett több ízben, míg Alvarez kezdőként kapott lehetőséget, őt a 77.percben Muntari váltotta.

Említésre szorul még Castellazzi tortúrája, a kapust a 8. percben kellett lecserélni sérülés miatt. Egyből kórházba is szállították még Németországban a hálóőrt, de mint az késő estére kiderült nincs komoly probléma, a következő tréningen (szerda délután) már újra társaival edzhet. Így Julio Cesarnak sem kell idő előtt megszakítania Copa America után megkezdett szabadságát.

 

 

Galatasaray 0-0 Inter


Galatasaray: Aykut; Ujfalusi, Gokhan, Servet, Hakan; Sabri (Ceyhun 73), Ayhan (Yekta 64), Selcuk (Culio 87); Colin (Stancu 74), Elmander (Baros 58), Arda (Emre 76)
Inter: Castellazzi (Orlandoni 8); Ranocchia, Samuel (Bianchetti 57), Chivu (Caldirola 46); Nagatomo (Faraoni 57), Sneijder (Longo 57), Stankovic (Mariga 63), Obi (Crisetig 77); Alvarez (Muntari 77), Castaignos (Pandev 72), Eto'o (Pazzini 63)

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: inter galatasaray

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr763095277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása