Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Galliani tiszta vizet öntött a pohárba: Sem Hamsik, sem pedig Drogba nincs terítéken a Milannál

2011.06.22. 18:30 Unimuck

A bajnok Milan presidentéje, Adriano Galliani tisztázta a napokban felröppenő, és a médiát bejáró pletykákat, miszerint a Rossoneri Marek Hamsik és Didier Drogba kegyeiért szállna versenybe. Az elnök elárulta, ezen felvetéseknek sok közük nincs a valósághoz és ahogy már korábban többször, most is megerősítette: a Milan nem igazol idény nyáron csatárt.

"Ellentétben a legújabb médiahírekkel, nem tárgyalunk Marek Hamsik leigazolásáról, ő a Napoli játékosa, elsősorban más üzlet létrejöttén dolgozunk most. Olvastam az újságokban, hogy érdeklődöm Didier Drogba iránt. Ez egy érdekes hír, de nincs semmilyen valóságalapja. Nincs szükségünk támadók igazolására." - nyilatkozta a TMW-nek Galliani.

Szólj hozzá!

Címkék: milan drogba hamsik galliani

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr763006225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása