Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

3,5 millió eurón egyezkedik a Roma és az Arsenal Clichy ügyében, közben Sabatini vinné a Barca 3 játékosát is

2011.06.21. 13:23 lupetto

 Walter Sabatini tegnap Londonban járt, hogy megkezdje a tárgyalásokat Gael Clichy szerződtetése ügyében. A francia, mint ismert nem óhajtja meghosszabbítani jövőre lejáró szerződését, így az Arsenal kénytelen még idén nyáron megválni tőle, a Roma pedig tárt karokkal várná a játékost, aki szívesen folytatná az olasz fővárosban pályafutását. Az első találkozó az angol sajtó szerint vegyesen zárult, minden érdekelt nyitott a megállapodásra, azonban a transzfer díja ügyében még nem sikerült egyezségre jutni. Az angolok 11,5 millió eurót kérnek, míg a Giallorossi nem óhajt 8 milliónál többet áldozni az üzletre.

A különbség tehát a Farkasok által kínált összeghez mérten jelentős, azonban összességében nem gördít áthidalhatatlan akadályt az üzlet elébe. Folytatás Krkic, valamint Montoya és Alcantara (Barca B) megszerzése után várható, a sportigazgató ugyanis jelenleg a katalán város felé tart, hogy nyélbe üsse a Roma új trénere által kért igazolásokat.

3 komment

Címkék: barcelona roma krkic arsenal clichy montoya alcantara

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr443002929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2011.06.21. 13:50:21

Érdekes egy csapatunk lesz, trottyosokkal és tejfeleszájúakkal, még jó, hogy Luis hozott pszichiátert is.

lupetto 2011.06.21. 13:55:11

@popp: ja, meg egy volt Lazio "sztárt"

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.06.21. 20:22:50

Jó lesz Clichy, 11,5 milliót is megérne
süti beállítások módosítása