Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Grande Pazzini, az Inter az utolsó pillanatokban fordított, elnapolva a Milan ünneplését

2011.04.30. 20:32 lupetto

  A Cesena kezdte jobban a számára létfontosságú találkozót, s két esetben is veszélyes lehetőségig jutott az első játékrész elején. Az Inter igyekezett nagyobb labdatartással korrigálni és magához ragadta az irányítást, de az Eto'o, Milito, Pandev csatársor képtelen volt bevenni a hazaiak kapuját.

Ami nem sikerült az egyik oldalon, az sikerült a másikon, az 56.percben Budan törte meg a gólcsendet, Ceccarelli tökéletes beívelése után közelről mattolva Castellazzit. A vendégek hátrányuk tudatában még nagyobb sebességre kapcsoltak, de úgy tűnt ezen a délutánon erőfeszítéseik nem járnak sikerrel, miután legnagyobb helyzeteiket is kihasználatlanul hagyták.

S, amikor már mindenki elkönyvelte volna a Cesena győzelmét, jött a tavalyi Intert idéző káprázatos hajrá, Giampaolo Pazzini négy percen belül kétszer is lecsapott, győzelemhez segítve együttesét.

A kék-feketék ezzel egy hét erejéig biztosan elnapolták városi riválisuk révbe érését, a Milan holnapi győzelme esetén, "mindössze" előnye megtartását ünnepelheti.

 

CESENA-INTER 1-2

G.: Budan 56., ill. Pazzini 91., 95.

Cesena (4-3-3): Antonioli; Ceccarelli ( Piangerelli), Pellegrino, Von Bergen, Lauro; Sammarco, Caserta, Parolo; Giaccherini (Belanouane), Budan ( Malonga), Jimenez

Inter (4-4-2): Castellazzi; Maicon, Lucio, Ranocchia, Nagatomo; J.Zanetti, Cambiasso, T.Motta ( Mariga), Pandev (Pazzini); Milito, Eto’o

Sárga lap: Budan (Ces), Ceccarelli (Ces), Mariga (Int), Lucio (Int)

Kiállítva:

Játékvezető: Valeri

 

Szólj hozzá!

Címkék: inter cesena

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr402867666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása