Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Lehet, hogy mégis a Juvéban van a hiba II.? Amauri hatalmas gólja ezúttal a Roma ellen - 2 gólos előnyt szórakoztak el a fővárosiak

2011.02.27. 17:07 lupetto

 Amikor Amauri Parmába kerülése után szinte egyből csodálatos gólt ollózott a Fiorentina ellen szezonbéli első találatát jegyezve, még nem gondoltuk, hogy folytatásos poszt-sorozat szövődik majd idénybeli lenyűgöző találataiból. Pedig ideje hozzászoknunk a tényhez, hogy a brazil ismét szórja a szebbnél-szebb gólokat, a Roma ellen ráadásul duplájával állt fel kettő nullás hazai vezetésről a kék-sárga együttes.

Pedig úgy tűnt minden a giallorossi kedve szerint alakul. Totti büntetője után (melyet még a Moggi féle Juventusnak sem sok játékvezető mert volna befújni) Riise gyönyörű fejesét követően Juan is betalált, s a Parma támadásai minimális veszélyt sem hordoztak magukban. De jött a 74.perc, s vele Amauri gyönyörű sarkazása, s a vendégek hirtelen visszatértek a mérkőzésbe. Mi több, néhány percre rá a támadó második góljával le is dolgozta a gialloblu a fővárosiak előnyét. A váratlan fordulatot a bordó-sárgák görcsös igyekezete követte, próbáltak mindent megtenni De Rossiék, hogy ne kövessenek el egy újabb Genoa elleni mérkőzéshez hasonló csúfságot, de a helyzetecskékből már nem született újabb gól, így maradt a két kidobott pont és a szurkolók füttykoncertje.

Montellára hatalmas feladat vár Rómában, a játékosok mentálisan valóban a padló fenekét csapdossák. S bár kérésüknek megfelelő edző érkezett, közel sem biztos, hogy Aeroplanino fel tud majd nőni ehhez a masszív feladathoz, most mindenesetre egyből valamiféle edzői barvúrral kellene előálljon.

Roma - Parma 2-2

G.: 19' Totti (R,tizenegyesből), 36' Juan (R), 74' és 79' Amauri (P)

 

kép: CdS

3 komment

Címkék: juventus roma parma amauri roma parma 2 2

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr22695230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2011.02.27. 17:39:52

A Juvéból kiselejtezett Amauri azért kétszer beköszönt a Rómának. ;)

lupetto 2011.02.27. 17:43:24

@Unimuck: úgy érted, hogy ti még egy ilyen csatárból is képesek voltatok roncsot faragni? ;)

Unimuck 2011.02.27. 17:54:33

@lupetto: :)) Nagy csatát fognak nyomni kedvenceink az EL indulásért... Van lejjebb?! Persze tudom rá a választ. :( :)
süti beállítások módosítása