Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ancelotti - Nagy álmom, hogy egyszer a Roma edzője lehessek, de most jól érzem magam Angliában

2011.02.23. 13:00 Unimuck

Mint ahogy az már nyilván mindenki fülébe ért, Claudio Ranieri lemondott posztjáról és átadta  helyet Vincenzo Montellának, aki a szezon végéig vezeti a fővárosi klubot. Az események következtében a sajtó éles találgatásokba kezdett, ki lehet  nyártól az AS Roma vezetőedzője. A legesélyesebb jelöltnek titulált Carlo Ancelottit a Corriere dello Sport interjúvolta meg.

A Chelsea trénere játékosként 1979-1987 között szép éveket töltött a Farkasoknál, így nem meglepő, hogy Ancelotti egyik nagy vágya, hogy egyszer a Rómát irányíthassa.

"Ez az én nagy álmom, ahogy azt mindig is mondtam. Egyszer szeretnék a Roma vezetőedzője lenni, de most jól érzem magam Angliában." - nyilatkozta az őszhajú tréner.

Ám sok minden változhat még nyárig. A Chelsea a Bajnokok Ligájában épp tegnap győzött a Kobenhavn otthonában, ezek után szinte biztos az angol klub továbbjutása, míg a Rómára egy igen nehéz feladat vár, miután hazai pályán 3-2-es vereséget szenvedett a Shakhtar Donetsktől, így a visszavágó esélyese már nem a Giallorossi. Plusz a klub tulajdonosváltás előtt áll, ezért még senki sem tudhatja mit hoz a jövő.

(Fotó: bbc.co.uk)

Szólj hozzá!

Címkék: roma carlo ancelotti roma ancelotti nyilatkozata

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr522683410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása