Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Santon kegyeiért az Arsenal, a Chelsea és a Tottenham is harcba száll

2010.12.13. 12:30 Unimuck

Mint azt már korábban megírtuk, az Inter fiatal védője távozni szeretne Milánóból, miután Benítez alig-alig ad számára bizonyítási lehetőséget. Mourinho kezei alatt a tehetséges bekk kezdte magát beverekedni a Nerazzuri kezdőjébe, ám a portugál mester távozásával Santon is kikerült a reflektorfényből. Ennek ellenére több klub is szívesen leigazolná az ifjú olaszt, előző héten például a Lazio háza tájáról röppentek fel hasonló hírek. Ám a kérők listája folyamatosan bővül, már angol sztárklubokkal is szóba hozták az elhanyagolt játékost.

Ezt Davide Santon ügynöke erősítette meg, miután három londoni klub, az Arsenal, a Chelsea és a Tottenham is érdeklődését fejezte ki a 19 éves védő iránt.

"Ő egy magasan jegyzet klubban akar játszani, szeretne távozni az Intertől. Lehetséges, hogy már a télen létrejön a klubváltás, ám nyáron nagyobb esélyt látok erre." - nyilatkozta Renzo Contratto, Santon ügynöke.

Nyilván a játéklehetőséggel van problémája a hátvédnek és nem az Inter nívójával, mindenesetre elgondolkodtató helyzet ez Moratti számára, ilyen könnyedén hagyná elveszni klubja legtehetségesebb olasz játékosát?

Santon ára 10 millió € körül mozog, amit boldogan kifizetne érte bármelyik angol sztárcsapat.

2 komment

Címkék: chelsea inter lazio tottenham arsenal mercato santon

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr312512818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

h492019 2010.12.13. 13:57:30

Evra mögé, utódnak milyen jó is lenne...

lupetto 2010.12.13. 14:17:36

@h492019: pont lenne is ideje beérni, meg jót is tenne neki egy-két év Premier League
süti beállítások módosítása