Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Adriano: nem fogok úgy távozni, mint az Intertől, de ha nem kapok lehetőséget elhagyom Rómát

2010.11.30. 15:51 lupetto

 Nincs kibékülve jelenlegi helyzetével Adriano, aki nyáron nagy reményekkel érkezett Rómába, hogy bizonyítsa elsősorban az őt leíró olasz szurkolóknak, továbbra is rászolgál császári becenevére. Semmi sem úgy alakult azonban, mint tervezte, előbb sérülése valamint gyenge kondíciója hátráltatta terveiben, majd ehhez jött még ráadásként Marco Borriello érkezte, s a brazil azon kapta magát, hogy esélye sincs odakerülni a kezdőcsapat közelébe.

A brazil Extra nevű újságnak nyilatkozva világgá is kürtölte napokban bánatát, hozzátéve, hogy Ronaldo már fel is vette vele a kapcsolatot próbálván a Corinthianshoz csábítani, de egyelőre még kivár, hátha változik a helyzet.

" Elmondtam neki, hogy 2013-ig szóló szerződés köt a Rómához, amit tiszteletben tartok és nem hagyom el mégegyszer úgy Olaszországot, ahogyan azt tettem az Inter esetében. Ha a Corinthians igazán engem akar, akkor előbb a Rómával kell tárgyaljon. "

" Szeretek az olasz fővárosban játszani, de ha Ranieri nem ad számomra lehetőséget lépnem kell. Gondolnom kell arra is, hogy már nem vagyok pályafutásom kezdetén, egyszerűen nem engedhetem meg magamnak, hogy hónapokat üljek a kispadon játék nélkül. "

Szólj hozzá!

Címkék: roma ronaldo adriano corinthians

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr892483786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása