Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Nem egy osztály, több klasszis volt a különbség: Lazio-Portogruaro 3-0

2010.10.27. 23:59 Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

A meccs előtti beharangozóban említett két kérésemből legalább az egyik teljesült és ez sem rossz: a Lazio könnyedén, megerőltetés nélkül és magabiztosan győzte le a Portogruarót ( ennyiszer még egy csapat nevét sem írtam el, nagyon remélem hogy először és utoljára találkoztak a Lazióval ). A két csapat között sokkal nagyobb volt a különbség annál, mint amit az egy osztálynyi különbség sugallna. Nem akarok mindig a végletekig PC lenni, így ki kell mondanom: olyan volt ez, mint egy év közbeni bajnoki szünetben lejátszott találkozó, valami amatőr együttessel, hogy mégis mozogjanak a srácok kicsit. A másik kívánság viszont nem volt az igazi, minden továbbit egy lapozás után.

Berni: Jól mondja egy olasz forrás: "nem fizető néző volt". Dolga körülbelül semmi nem akadt, ha kellett kirúgta a labdát, néha-néha még hazaadáskor találkozott vele. Ha meccs közben nem tornázott volna, biztos hogy megfázik.

Scaloni: 5 hónap után lépett megint pályára - legutóbb a Lazio-Udinese szezonzárón -, jól helytállt a nem éppen veszedelmes támadások közepette. A második félidőben sokat ment előre is, Gonzalez segítségére.

Diakité: Róla sem lehet ám sokat mondani, az biztos hogy nem ezzel a játékkal fogja magát a csapatba, vagy akár csak a keretbe bejátszani. Nem mintha rossz lett volna, de bárki elboldogult volna a helyén.

Stendardo: Fura lehet neki, hogy a tavalyi állandó játéklehetőség után idén alig kap szerepet. Jól és megbízhatóan játszott, az ellenfél egyetlen értékelhető játékosát, Bocalont jól semlegesítette.

Garrido: Végre játszott egy meccset, rögtön a védelem legjobbja is volt. Ügyesen is passzolt, van benne kurázsi, reméljük valódi, éles találkozón is hasonlóan tud játszani.

Gonzalez: A meccs legjobbja! Reja ütőkártyája volt, neki köszönhetően korán megszerezte a vezetést a csapat, jól mozgott, kimondottan élvezte a játékot. Több lehetőséget kell kapnia.

Matuzalem: Nem hajszolta magát halálra, de nem is volt erre szükség. Nyugodtan és biztosan, intelligensen játszott.

Bresciano: Majdnem olyan jó volt mint Gonzalez, jól ellátta Mauri szerepét, gólt lőtt és gólpasszt adott, jó az öreg a háznál.

Foggia: Szabadrúgása után lett 1-0, trükközgetett, de annyira átütő most sem volt, fogjuk rá hogy nem volt valami motivált. Tegyük hozzá, mikor legyen az, ha nem úgy hogy játszhat 90 percet? Pedig Hernanes kiesése esetén ő lenne a játékmester, de Rejának ennél több kell. Nekünk is.

Kozak: Eddigi 3 mérkőzésén 2 gólt szerzett, kiegészítő emberként ez több mint kielégítő, most eldöntötte a meccset. A Fiorentina elleni meccs után azt gondolhattuk, hogy több lehetőséget kap, de nagyon zsúfolt ott elől a csapat. Eladni nem szabad!

Rocchi: Jó volt, jó volt, de gólt sajnos nem szerzett. Félő, hogy 5-6 percnél többet Palermóban sem fog kapni, ha egyáltalán.

Pályára lépett még Cavanda Gonzalez helyén, Perpetuini Scaloni helyén és Del Nero Bresciano helyett.

Berni így látta a meccset: "Fontos volt, hogy eredményes és magabiztosan mutatkozzunk be a kupában is. Örülök hogy játszhattam és még jobb volt, hogy egy ilyen könnyeden nyerő csapat tagja voltam. Vasárnap sem lehet más célunk, csak az, hogy az eddigiekhez hasonló eredményt érjünk el."

A Capitano is nyilatkozott: "Reja mester mindig azt mondja, hogy egy csapat minden tagja ugyanannyit ér, ezért most érthetően a kevesebbet szereplők kaptak több lehetőséget. Palermóban nem lesz könnyű dolgunk, de csak magunkra figyelünk."

Sokat nem lehet ezek után mondani. A Lazio teljesítette a kötelező feladatot, egy váratlanul könnyű meccsen, amelyen az ellenfél a pályán csak névleg volt fent, rögtön az elején feladták. Többet ilyen könnyű dolguk a szezonban biztos hogy nem lesz, most azonban örüljünk és várjuk bizakodva a palermói rangadót.

Szólj hozzá!

Címkék: lazio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr612404164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása