Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Biancocelesti hírmorzsák

2010.10.13. 23:00 Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Egy lassan megszokott rovat újabb és újabb hírei következnek - most is.

Kár volt örülni azoknak a pletykáknak, miszerint Nesta hazatér. Lotito ma nyilatkozott a sajtónak, ahol ez a téma is előkerült. Nem is köntörfalazott: "Ne beszéljünk bolondságokat! Szó sem volt komolyan semmi ilyesmiről." Nincs gond elnök úr, azért jó volt pár napig álmodozni.

Lichtsteiner ügynöke meghallgatná a Juventus ajánlatát. A torinóiak a De Ceglie-Motta-Grygera hármas egyikét adnák érte, illetve némi pénzt. Ugye ezt egy percig se gondolják komolyan Rómában?

Szó van még Leonardo Castan szerződtetéséről is.

A csapat talán legnagyobb motorja, Brocchi, megerősítette maradási szándékát. "Most nyáron megvolt a lehetőségem arra, hogy visszatérjek a Milanhoz, ám ez jelenleg visszalépés lett volna, hiszen jól érzem magam Rómában, remek a csapat hangulata és hamarosan még egy évvel meg is hosszabbítom az itteni szerződésemet." Brávó Tüdő, brávó!

Most pedig lássuk röviden a válogatottaink szereplését:

Muslera és Gonzalez is kimaradt ezúttal az uruguay-i kezdő tizenegyből, akik Kínában játszottak barátságos mérkőzést és nyertek 4-0-ra. Muslera nem kérdés hogy kezdeni fog viszont Bariban, de a középpályás marad Rómában. Cavanda a belga U-21-es csapatban volt kezdő a törökök ellen, de csak 18 percet játszott, mivel egy szerencsétlen mozdulat után kificamította a bokáját. A törökök 4-1-re nyertek. Remélhetőleg a sérülés nem súlyos és ott lehet a kispadon a belga.

 Szintén az U-21-es cseh csapatban játszott Kozak, aki két meccsen szerzett 2 góljával főszerepet játszott abban, hogy a görögök ellen magabiztosan jutottak ki a korosztályos Európa-bajnokságra, csak így tovább! Lichtsteiner a svájci válogatottban 90 percet töltött pályán és 4-1-re győzték le Wales legjobbjait, így elmondhatjuk, hogy a nemzeti csapatban játszó embereink többsége szép napokat és meccseket zárt. Valamennyire kivétel ez alól Mauri, aki Észak-Írországban az olaszok legjobbja volt az első félidőben, sokat vállalt, jó passzai voltak, lényegében ő irányította a támadások menetét, ha Borriello csak egy kicsit szerencsésebb, akkor legalább egy halálpontos Mauri beadásból gólt szerezhetett volna. Sajnos a legutóbbi, szerbek elleni meccset nem sikerült lejátszani a vendégszurkolók kritikán aluli viselkedése miatt, viszont várhatóan ezt a meccset az UEFA 3-0-val az olaszoknak fogja ítélni, így végső soron nem jártak rosszul.

 Perpetuini szintén egy válogatott eseményen vett részt, a Négy Nemzet Tornája nevezetű svájci kupán, ahol Svájc ellen játszott az első félidőben és végül 3-0-ra nyertek az olaszok, ő is már visszatért a Primavera csapathoz.

5 komment

Címkék: lazio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr172370197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.10.14. 08:01:25

Ne hagyja Lotito, hogy szétvásárolják a Laziot, most, hogy jó úton jár a csapat. Lichtsteiner maradjon Rómába és akkor mindketten örülni fogunk :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.10.14. 12:28:58

@Unimuck: Ha te a fenti hármas egyikét, meg némi pénzt nem cserélnéd el Lichtire, akkor nagyon rosszat akarsz a csapatodnak. :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.10.14. 15:16:53

@Unimuck: Ember, Mottát még értem is, ha azt akarod hogy a Juventus nehezen és kínok között érjen el a kitűzött célokért, de De Ceglie?
Irigykedsz csak, tudom én! ;)

Unimuck 2010.10.14. 19:34:11

Motta jó lesz, nem kell jobb oldalra senki, balra kellene pl. Taiwo a Marseilleből, vagy Bastost a Lyonból.
süti beállítások módosítása