Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

PSV - Sampdoria: Dzsudzsák vs Koman

2010.09.16. 15:04 _azzurri

 Ma este Eindhovenben kezdi meg Európa Liga szereplését a Sampdoria, mely Dzsudzsák és várhatóan Koman szereplése révén igazi unikumnak ígérkezik.

"Jól megy mostanában nekünk, az Európa-liga selejtezőjéből nagy különbséggel jutottunk tovább, a bajnokságban pedig veretlenek vagyunk, s az élről várjuk a folytatást. Ezt a remek szériát szeretnénk folytatni, s mindannyian bízunk benne, hogy a szintén továbbjutásra pályázó Sampdoria ellen sikerül begyűjtenünk a három pontot. Persze nem lesz könnyű, hiszen a vendégeknél várhatóan a Pozzi, Koman, Cassano trió rohamozza majd a kapunkat." - nyilatkozta a Blikknek Dzsudzsák Balázs.

S, ha kezdőként azért várhatóan nem is, a cserepadon egészen biztosan feltűnik majd Koman Vladimir is, aki a hétvégi, Juventus elleni találkozón zseniális átlépős cselével segítette gólhoz csapatát.

A Sampot súlytó sérüléshullám miatt a találkozó esélyesének a holland együttes tűnik, kénytelen lesz kihagyni a mérkőzést Sammarco, Poli, Tissone, Accardi, Guberti és Pazzini is, míg hazai oldalon mindössze Nolev és Rodriguez nem állhat Rudden rendelkezésére.

A PSV az előző körben egy idegenbeli 1-0-ás vereség után hazai pályán 5-0-al ütötte ki az orosz Sibir csapatát, többek között Dzsudzsák két góljával, míg a blucerchiati a BL selejtezőjében hosszabbítás után maradt alul a Werder Bremennel szemben.

Várható kezdőcsapatok:

Psv Eindhoven-Sampdoria

Kezdés: 21.05            Játékvezető: Kircher (német)

PSV (4-3-3): Isaksson; Hutchinson, Marcelo, Bouma, Pieters; Toivonen, Engelaar, Afellay; Lens, Berg, Dzsudzsak

Edző: Rudden

Sampdoria (4-4-2): Curci; Cacciatore, Volta, Gastaldello, Ziegler; Semioli, Palombo, Dessena, Mannini; Pozzi, Cassano

Edző: Di Carlo

-lupetto

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr842300543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása