Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Olasz Szuperkupa - percről-percre

2010.08.21. 20:10 Hódos Hajnalka

Szűk háromnegyed óra múlva kezdődik a meccs, együtt nézhetjük végig, Benitez fiai hogy tépik szét a Farkasokat. Idén a milánói Giuseppe Meazza stadion ad otthont a Szuperkupának, ahol az Inter(ke) megszerezheti negyedik trófeáját.

Ami ma este még annál is lényegesebb, hogy fordítva húztam fel a bugyim, márpedig ez szerencsét hoz, az a mutatott játék lesz. A csapat nagy változások után kezd egy új korszakot, Mourinho távozott a Margithoz, Balotelli sincs már. Hogy Beniteznek milyen elképzelései vannak, azt nem ma este fogjuk megtudni, ma csak célzásokat, jelzéseket kapunk, a lényeg a győzelem!

Eszetleneknek még van idejük leugrani sörért, a fanatikusok hörögjenek már most.

A stúdióban Juhár Tamás (Vasas ill. Újpest, volt válogatott focista) idegesítő orrhangon magyaráz jajrózsaszínű ingben. Ráférne egy fodrász is, amúgy a tízes skálán hat és fél.

Halló, halló a vonalban popp. Ó, hogy rogyassza rá az eget a magasságos a Digisportra. Nem hogy ingyen streamet nem biztosítanak a sok hoppon maradt nem digi előfiztő olasz fannak, de még a fizetős opciót is vasszák fölajánlani. Most épp valami másodosztályú streamért dúljuk föl a hálót, közben mindenféle kliens programokat frissítünk. Ó, mivel érdemeltük ezt a tortúrát ki?

Hát beleszemtelenkedik a posztomba...őrület.

15. perc. Uncsi játék, egy Inter szöglet, egy kihagyott Vucinic lövés és Sneijder lövése sem volt utolsó. Újabb Inter szöglet, nem veszélyes, most megindul a Roma, megállítják Tottit, aki a szokásos széles gesztikulásával reklamál.

Azért a reklamáláson kívül tud egyebet is a Capitano, tanári kiugratása után Riisétől jött a precíz balos úgy húszról, a huszonegyedik percben. Vezet a Magica és végre találtunk egy rendes streamet! Még hogy az életben nincs már több móka? 

Úgy látszik az áruló Chivu ebben a szezonban is a rögbis sityakban égeti magát. A mi Hajnalkánk meg szerencsére csöndben szemléli a meccset, talán Juhár Tomit várja ;-).

41. perc: Eszednél vagy Mirko? A saját szögletzászlónktól passzolta az ötösünkre Juan felé, aki csak csúszva tudta a kapus felé tolni a zsugát. Közbe ugrott Pandev és fél méterről bekotorta egyenlítetve ezzel. Ilyen börleszkbe illő gólt ritkán látni, még most is röhögnénk ha nem a farkasokért dobogna a szívünk.

Közben be is fejeződött a félidő, melyből nem sokat láttunk, a huszadik percig streamet kerestünk, azóta itt osztjuk az eszet. A római gól után az Inter támadgatott, de nem volt benne játékukban az egyenlítés, Vucsinics és Juan viszont a segítségükre sietett, Kezdhetjük előről.

54. perc: Taddei váltja Pizarrot, de ki fog irányítani? Eddig a Roma egyébként valamivel aktívabb a második félidőben.

Pizarro térdén jeges tömlővel ücsörög a kispadon. Nem örülnék, ha lesérülne a szezon előtt!

Egy óra játék után fölpörgött a meccs, egyre többször veszélyeztetnek a csapatok. Riise harminc méteres szabiját Julio Cesar védte, Milito be is talátt a másik oldalon, szerencsére lesről.

70. perc: Lesgyanús Eto góllal vezet az Inter! Valamivel korábban Adriano váltotta Vucsinicset.

80. perc: Taddei középpályán eladott labdája után passzolgatta ki védelmüket az Inter, végül Eto második góljával eldöntötte a meccset. 3-1. A Romának jobban kell koncentrálni a bajnokikon, mert baj lesz. (Közben majdnem kaptunk mégegyet. A meccsen egyébként nyoma sincs az olasz kupadöntőn látott durváskodásba átcsapó feszültségnek. 

88. perc: Na, megjött Materazzi, hogy öklendezhessünk is a végére.

Hét és fél perc hosszabbítás után vége. Az Internek gratulálunk és szívből reméljük, hogy több babér nem terem nekik az olasz porondon a most következő szezonban. Hajnalkának viszont sok szerencsét kívánunk a technika ördögével vívott harcban.

 

13 komment

Címkék: roma inter

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr752237766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.08.21. 20:21:23

A medv... a farkas nem jatek, ezt a csalobanda is megtanulja ma :D (indulhat a csorte! :DDD)

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.08.21. 21:01:54

@popp: ha van sopcast-ed, akkor vannak eleg okes streamek itt :P

Hódos Hajnalka 2010.08.21. 21:25:02

Na jól van, feladtam, győzött a technika, hát semmi nem jelenik meg abból amit írok az adminfelületre, a meccsből semmit nem láttam eddig, csak jegyzeteim vannak, na írjon percről-percre beszámolót az, akinek hat anyja van.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.08.21. 21:29:07

egyik pillanatban meg Eto'o eroszakolja meg analisan Mexest, masik pillanatban egyenlit a csalo tolvaj banda :( mondjuk eddig all az 1-1-es tippem :D

Hódos Hajnalka 2010.08.21. 21:30:03

Ha ez véletlenül megjelenik bárhol, akkor üzenem, hogy lehalt a netem!

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.08.21. 21:40:47

kiváncsi leszek, Ranieri mennyire lesz tokos, be meri-e dobni a melyvizbe Adrianot

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.08.21. 22:25:23

akkora potyat kapott lobonc, mint ide lachaza

popp · http://koncertblog.com/ 2010.08.21. 22:35:05

@madcows: Szerencsére nem ő fog védeni a bajnokságban. Nagyon szedett-vedett volt ma a védekezésünk és még finoman fogalmaztam. Ez így roppant kevés lesz, úgy kell Burdisso, mint egy falat kenyér. Sajnos látja ezt az Inter is.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.08.21. 22:41:27

ez vicces volt :D Samuel beleszaladt Tottiba hatulrol, a jo Francesco fel is kapta a vizet, es reflexbol inditotta a maflast, amire lenditette a kezet, Samuel remult arccal menekult gyorsan arrebb :D
süti beállítások módosítása