Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Néhány ok, amiért nem csak a férfiak szorítanak az azzurriért

2010.06.07. 14:55 lupetto

 Ugyan mi a női részből néhány nappal ezelőtt kimaradtunk (ki akarna olasz bikinis lányokat nézegetni, amikor kint az utcán miniszoknyában rohangálnak a mieink), de mivel, mint tudjuk az olasz válogatott nem csak a labdarúgáshoz valójában értők, hanem a Hölgyek és a finomabb érzelmű férfiak körében is a legnépszerűbb, így ezúttal utóbbi két csoportnak szeretnénk néhány hihetetlen exklúzív képpel kedveskedni.

Az első képen Mario Balotelli első válogatottbeli átöltözésének pillanatait láthatjátok, majd utána ahogy Gattuso vezetésével egy közös zuhannyal igyekeznek a megélt sokkon túllépni az ezidáig más mércéhez szokott játékosok.

 A többi képet közkívánatra a csapat kapitányának szenteljük. Valószínüleg e néhány fotó is elég lett volna egy jó dubaji szerződés felajánlásához, de a kapitányunk már pályafutása során is, követendő példaként, mindig a nehezebb utat választotta álmai valóra váltásához. Sosem fogjuk tudni ezt eléggé megköszönni neki.

5 komment

Címkék: squadra azzurra

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr232062875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hódos Hajnalka 2010.06.07. 15:22:41

A köz kíván: izmos focistaseggeket is szeretnék. ! :))

lupetto 2010.06.07. 15:33:09

@Hódos Hajnalka: én pedig, hogy soha többet ne kelljen ilyen bejegyzést írnom, főleg, ha már Te is itt vagy közöttünk :)
rakd ki azokat a seggeket
süti beállítások módosítása