Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

"Egy álmom vált valóra" - Cannavaro a VB után Dubaiban folytatja pályafutását

2010.06.02. 12:44 lupetto

 Cannavaro a világbajnokság után kétségtelenül karrierje csúcspontjára érhet, az aranylabdás védő, miután a Juventus a továbbiakban nem tart igényt szolgálataira, az Al Ahli csapatában folytatja (s egyben fejezi is be) pályafutását. A 36 éves aranylabdás játékos a következő nyilatkozatot tette közzé szerződése aláírása után;

"Mindig is arról álmodtam, hogy egy napon Dubaiban élhessek és ebben az országban fejezhessem be pályafutásomat, s mai napon ez az álmom végre valóra vált."

Ezúton gratulálnánk a Capitano sikeréhez, nem is kívánhattunk volna a 2006-os csapat ikonjának szebb folytatást...

Lippi egyébiránt tegnap este tovább szűkítette immáron 23 fősre olvadt keretét, az utazó játékosok végleges névsora a következő;

Kapusok: Gianluigi Buffon (Juventus), Morgan De Sanctis (Napoli), Federico Marchetti (Cagliari)
 

Hátvédek: Salvatore Bocchetti (Genoa), Leonardo Bonucci (Bari), Fabio Cannavaro (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Domenico Criscito (Genoa), Cristian Maggio (Napoli), Gianluca Zambrotta (Milan)
 

Középpályások: Mauro Camoranesi (Juventus), Daniele De Rossi (Roma), Gennaro Gattuso (Milan), Claudio Marchisio (Juventus), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Angelo Palombo (Sampdoria), Simone Pepe (Udinese), Andrea Pirlo (Milan)
 

Csatárok: Antonio Di Natale (Udinese), Alberto Gilardino (Fiorentina), Vincenzo Iaquinta (Juventus), Giampaolo Pazzini (Sampdoria), Fabio Quagliarella (Napoli)

Bővebben a keretről, illetve a nagy hiányzókról hamarosan...

12 komment

Címkék: squadra azzurra

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr482050536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lupetto 2010.06.02. 14:28:46

Mindössze De Rossi a Rómából,míg az egész évben brillírozó Juvét 6 (!) játékos képviseli.. Hát kívánom Lippinek, hogy őt igazolják döntései

Unimuck 2010.06.02. 14:59:32

@lupetto: Nyugi:) Tottin kívül ki kerülhetett volna még számításba? max Perrotta. Mától amúgy már csak 5 Juvés van a keretben :) Buffon, Chiellini, Marchisio, Camoranesi és Iaquinta simán bent is lehet a kezdőben. Én egy 4-1-3-2-es felállást el tudok így képzelni, h Buffon-Zambrotta,Cannavaro,Chiellini,Criscito-De Rossi-Camoranesi,Pirlo,Marchisio-Di Natale,Iaquinta.

zoliie777 2010.06.02. 15:06:30

@Unimuck: Iaquintát a kezdő közelébe sem engedném. Inkább Gila v Pazzini. űmondjuk ettől a középpályától se várok sokat. Mind1, bízzunk Lippi mesterben.

Brukk 2010.06.02. 15:10:38

Cannavaro mellől nagyon hiányzik Nesta, de Lippi szerintem ezt megoldja.
Sokakkal ellentétben én azt gondolom, még mindig Pirlo a legjobb irányító középpályás, innen egyébként tényleg hiányzik Perrotta.
Milan drukker lévén, kicsit csalódás, hogy Boriello nem lesz ott, és szerintem egy Inzaghi-féle vérbeli lesipuskás csatár is kéne, vagy talán ő maga. Totti szerintem azért hiányzik, mert különösen az idény végén igen jól teljesített. Mindegy, ez van.
Ha a védelem jól teljesít sokáig mehetünk!!! FORZA!!

lupetto 2010.06.02. 15:11:10

Én meg egy ilyet;
Buffon - Motta (Cassani), Nesta, Chiellini, Criscito (Santon, Antonini) - De Rossi - Perrotta (Camoranesi), Palombo (Palombo,Montolivo), Brighi (Maggio) - Totti, Cassano - Pazzini (Miccoli, Inzaghi, Gila, Rossi)

lupetto 2010.06.02. 15:14:31

@lupetto: a Palombo Pirlo persze. De a lényeg; Miccoli, Cassano és Totti kihagyása, hmm felvet néhány kérdést.
Legalább a Cassano - Pazzini-t vállalta volna be Lippi előre. De inkább kihagyott mindenkit, aki kicsit is egyéniség. Fontos az egység persze, de ennyire?
Totti meg megindokolhatatlan, amikor ott van Zambrotta.. Na mindegy, nagyon-nagyon remélem, hogy Lippi ismét igazolja, hogy mindenkinél jobban ért ehhez a csapathoz (mondjuk nálam biztos jobban)

Psyman 2010.06.02. 17:36:35

És egyetlen Interes sincs a keretben. Azért ez jelent valamit :D

Betkó 2010.06.02. 17:49:14

Szia,

Én is írtam egy rövid szösszenetet a calcio-ról, de főleg a tárgyakról, mezekről stb.

az olaszdesign.blog.hu oldalra kiteszlek, örülnék, ha viszonoznád.

Üdv,

Betkó

Cs 2010.06.02. 17:54:01

@Psyman: Hát igen az Inter az nem olasz csapat. Inkább hajaz a Világválogatott B-re.

Más. Mit akartok Tottival?! Én ugyan örülnék neki, mert legalább lenne kit utálnom személy szerint is, nem csak az egész csapot. :)

Cs 2010.06.02. 18:08:12

@Cs: Lemaradt. Tottival nyugdíjas válogatott akartok?

kyalami 2010.06.02. 19:13:47

@Brukk: milan szurkolóként nekem is csalódás, hogy borriello nem lesz ott, egy esetleges parádé tán megalapozhatná a megváltó távozását
süti beállítások módosítása