Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Napoli: Maggio ügynöke szeretné meghosszabbíttatni a játékos szerződését

2011.09.06. 12:30 MatteoMessina

A Radio CRC készített egy interjút Massimo Briaschival, a Napoliban játszó Christian Maggio ügynökével. Briaschi reméli, hogy hamarosan találkozik a klub képviselőivel, hogy az olasz védő jövőjéről tárgyalhassanak: "Annak ellenére, hogy rengeteg kérője akad ügyfelemnek, hiszen nem sok olyan játékos található Olaszországban, mint ő, Maggio Nápolyban fog játszani legalább 2013 júniusáig, ugyanis akkor jár le a szerződése. Most abban reménykedem, hogy a klub hívni fog engem, hogy leüljünk tárgyalni Christian jövőjéről és remélem meg tudjuk hosszabbítani a szerződését."

 

A korábbi Fiorentina és Sampdoria játékos iránt élénken érdeklődik többek között a Tottenham, valamint a Juventus. A 29 éves jobbhátvéd 2008 óra a Napoli játékosa, ahol több, mint 90 mérkőzésen lépett pályára.

 

1 komment

Címkék: napoli maggio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr733206123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2011.09.06. 14:16:11

Egyik legjobb volt a felkészülések során, tehát irány hosszabbítnai.:)
süti beállítások módosítása