Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

De Rossi: Harcolok a klubbal, hogy jobb szerződésem legyen

2011.09.03. 10:15 MatteoMessina

A nyár egyik nagy kérdése volt, hogy Daniele De Rossi, az AS Roma középpályása marad-e a fővárosban vagy távozik? Nos, a mercato lezárult, De Rossi pedig a farkasoknál maradt. A 28 éves játékos helyzete azért érdekes, mert egyelőre még mindig nem hosszabbította meg a jövő nyáron lejáró szerződését, a giallorrossinak pedig igen csak kellemetlen lenne, ha a szezon végén, ingyen igazolhatóvá válna. Az olasz válogatott labdarúgó ezúttal a RAI-nak adott nyilatkozatában próbálta tisztázni a jövőjét:

„Én nem tudom, hogy mit mondott a tegnapi sajtótájékoztatón Walter Sabatini, a sportigazgatónk, beszélni fogok az új szerződésemről a klubbal. Harcolunk és folyamatosan tárgyalunk a klubbal, hogy valamivel előnyösebb szerződésem legyen. Ez a valóság, és ez a normális, hiszen mindenhol így mennek a dolgok.” – zárta a mondandóját a Roma ikonja.

2 komment

Címkék: roma de rossi

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr763199275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.09.03. 15:20:44

Vagyis: Szeretem a klubom, de ha nem kapok több pénzt, húzok a picsába. Így megy ez ma már szinte minden ikonnál.
süti beállítások módosítása