Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Berlusconi mer nagyot álmodni, Iniesta a vágya

2011.07.02. 15:30 Unimuck

Az olasz kormányfő és egyben a Milan védőszentje, Silvio Berlusconi folytatva a Rossoneri játékospolitikáját, világklasszis labdarúgókat csábítana a San Siróba. Miután a milánói csapattól távozott Andrea Pirlo, Berlusconi elsősorban a középpályára szeretne klasszist igazolni, méghozzá nem is akárkit. Silvio álma az évek óta Aranylabdát követelően, és óramű pontossággal futballozó Barca játékos, Andres Iniesta.

"Amikor az álmainkról kell beszélnünk, számomra nem jelent problémát melyik játékosról is meséljek. Ő évek óra Aranylabdát érően teljesít és egy fantasztikus csapatban játszik. A Barcelonának mesés a középpályás sora és ebben Iniesta fontos szerepet tölt be." - nyilatkozta a Corriere dello Sport-nak Berlusconi.

Ennek ellenére kicsi a valószínűsége, hogy a 27 éves spanyol zseni a Serie A-ba igazoljon, mivel már 15 éve a Barcelona játékosa és még a jelenlegi szerződéséből is 4 esztendő hátra van.

Szólj hozzá!

Címkék: milan iniesta berlusconi mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr413032304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása