Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Boniek beszólt a Juventusnak

2011.04.22. 10:57 Unimuck

A Juventus egykori labdarúgója, Zibi Boniek kritizálta az Öreg Hölgy játékosállományát, mondván a torinói klub kerete  nem minőségi futballistákkal van feltöltve. 

"A Juventus csapatában jelenleg csak két klasszis szerepel, mégpedig Del Piero és Buffon, de nekik is lassan lejár az idejük." - kezdte nyilatkozatát a volt lengyel válogatott labdarúgó.

A Zebrák kiábrándító szezont futottak idén (is), és a hétvégi Fiorentina elleni döntetlennel a csapat végképp lemondhatott a Bajnokok Ligájában való indulás reményéről is. 

"A torinóiak már csak az Európa Liga küzdelmekre kvalifikálhatják magukat, sőt a 0-0-ás firenzei eredménnyel Delneri még elégedett is lehet a látottak alapján."

"A Juventusnak mindig a kupagyőzelmekre kell hajtania, az élmezőnyben a helye, így nem csoda, hogy kritikák hangoznak el a jelenlegi keret munkájával kapcsolatosan, pláne, hogy ilyen messze vannak a Scudettótól." - zárta erős, de jogos mondanivalóját Boniek.

A Juventus öt fordulóval a bajnokság vége előtt 8 pontos hátrányban van a 4. helyezett Lazióval szemben. 

(football-italia.net)

Szólj hozzá!

Címkék: juventus boniek

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr892847015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása