Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Van Gaal: Az Inter játéka unalmas, még a Cagliari ellen is képesek beállni védekezni

2011.02.23. 08:49 lupetto

 Nem hazudtolta meg önmagát Luis Van Gaal a ma esti Inter elleni BL derbyre készülő Bayern München trénere, igyekezett ismét minél arogánsabb mód odaszúrni tavalyi döntőbeli ellenfelének.

"Nem látok különbséget az Inter játékában. Aki látta őket a tavalyi döntőben, mindent tud a játékukról. Elég egyetlen pillantást vetni újra rájuk és láthatod, semmi sem változott." - kezdte sajtótájékoztatóját az elbukott finálé miatt még mindig megtörtnek tűnő szakember.

"Még a hétvégi Cagliari elleni mérkőzésen sem támadtak. Csak arra koncentráltak, hogy hátul minden rendben legyen és hagyták az ellenfelet előrejönni."

"Az világos, hogy sok edző és klub a védekező futball mellett dönt napjainkban. De én szeretnék a szurkolóknak valami mást adni, szeretném támadófutballal szórakoztatni őket. Nyilvánvalóan ez sokkal nehezebb, mint csak a védekezésre figyelni, de ez az én labdarúgásról kialakított elképzelésem."

"Ez nem a tavalyi döntő utáni revans számunkra, hanem egy találkozó, amit szeretnénk megnyerni a tavaly történtek miatt. De ne felejtsük mindig az aktuális bajnok a favorit, ez esetben az Inter, s ráadásul azt is számításba kell vegyük, hogy ezúttal ők játszanak hazai pályán." - zárta szavait a holland, előre biztosítva némi mentségét egy esetleges blama esetére.

 

Szólj hozzá!

Címkék: bajnokok ligája inter bayern van gaal inter bayern

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr642682460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása