Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Leonardo magabiztos, Van Gaal feszült; Inter - Bayern München beharangozó

2011.02.23. 16:25 Unimuck

A Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között az Inter a Bayern Münchennel találkozik. A németek revansra készülnek a tavalyi BL-döntő fiaskó után, bár ezt nem győzik tagadni. Az összecsapás közeledtével egyre nagyobb a feszültség és az izgalom, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy Van Gaal, a bajor klub edzője unalmasnak és védekezőnek titulálta a Nerazzurri játékát, elhárítva a kérdéseket együttese gyenge pontjairól. Leonardo a holland trénerrel nem vette fel a kesztyűt, a brazil mester csak a saját csapatával törődik és azt ígérte, hogy címvédőhöz méltó játékot fog produkálni a milánói gárda.

A Giuseppe Meazza stadionban 20:45-kor indul útjára a labda, legutóbb a 2006/07-es BL idény csoportküzdelmei során járt a Bayern München Milánóban, mely találkozóról nem őriz szép emlékeket a Nerazzurri, ugyanis kétgólos vereséget szenvedett a bajoroktól. De hogy a két gárda utolsó eredménye az olaszokra nézve legyen hízelgő, arról tavaly májusban a Mourinho vezette Inter tett, amikor is Milito duplájával a milánói klub megszerezte története harmadik BEK/BL serlegét. Van Gaal azóta sem emésztette meg azt az estét ... 

Sérültek listájára tekintve Leonardo viszont most nem számíthat a 9 hónappal ezelőtti találkozó hősére, Diego Militóra, de Samuel se lesz ott a milánóiak kispadján. A Bayern Münchennél mint Robban, mint pedig Ribery felépült sérüléséből, így a Bőrnadrágosok két ásza ott lesz a kezdő tizenegyben.

Az Inter az idei csoportmérkőzések során már találkozott német együttessel, mégpedig a Werder Bremennel. A két csapat milánói találkozóját Sneijder góljával és Eto'o triplájával 4-0-ra az Internazionale nyerte meg. Csoportjában a Bayern is összekerült olasz gárdával, a bajorok ellenfele az AS Roma volt. A németeknek Itália fővárosban tett kirándulásuk úgy indult, ahogy azt ők szerették volna, a félidőben kétgólos előnyre tettek szert Gomez duplájával, ám Borriello, De Rossi és Totti találataival a Farkasok végül megfordították és megnyerték a találkozót.

Az esti találkozónak magyar vonatkozásai is van, ugyanis Kassai Viktor és segédei dirigálják majd a mérkőzést.

 

INTER - BAYERN MÜNCHEN

20:45, Stadio Giuseppe Meazza - Milano

Várható kezdők:

Inter: (4-3-2-1) J.Cesar - Maicon, Lucio, Cordoba, Chivu - Zanetti, Cambiasso, Motta - Sneijder, Stankovic - Eto'o

Bayern: (4-2-3-1) Kraft - Lahm, Tymoshchuk, Badstuber, Pranjic - Schweinsteiger, Gustavo - Robben, Müller, Ribery - Gomez

2009/10 Bajnokok Ligája - Döntő

Szólj hozzá!

Címkék: bajnokok ligája leonardo bl bayern münchen inter van gaal inter bayern münchen előzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr712684217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása