Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

No Mourinho, No Party?

2010.09.15. 08:53 _azzurri

Nem irigylem Rafa Benitezt, nagyon nem lehet könnyű José Mourinho árnyékában megfelelni. Nem irigylem, viszont nem is sajnálom, az aki ezt  idén az Internél bevállalta, önként rakta fejét a giotin alá. Egy komplexusokkal teli klub játékosai egy idényre elhitték, hogy valóra vált a tündérmese, varázsütésre megszűnt az őket sújtó átok, amit nyugodtan nevezzünk a nerazzurrit oly sokáig jellemző kóros önbizalomhiánynak, most viszont, hogy a mágus egész karavánjával odébbállt, a régi kis démonok ismét meg-megjelentek és egyre nehezebben megy rendre parancsolásuk..

Beniteznek idén borzasztó nehéz dolga lesz. Egyrészről motiválnia kell egy, a világ tetején trónoló, már mindent megnyert csapatot, másrészről pedig ezzel egy időben be kell bizonyítsa számukra, vannak elég jók ahhoz, hogy mindezt saját érdemükből érték el.

A kulcs Benitez kezében, ha képes arra, hogy felébressze a játékosok bizonyítási vágyát, önbecsülését és büszkeségét, kezükbe adva sorsukat, akkor az Inter lehet az első együttes, aki megvédi Bajnokok Ligája címét, mert van elég jó ahhoz ez a keret és egységes a klub, hogy megtörténhessen mindez.

Ha viszont ez nem megy, akkor egy éven belül pokoli nagy bukás vár a klubra és bár nem szeretnék itt drámaian világvégét vizionálni, azért azt megjegyzem, nagyon rövid tud lenni az út néha a csúcstól a gödör legaljáig.

Persze hosszú még az idény.. S bár nagy a csábítás, várjunk egy kicsit még a tanulságok levonásával. Tegnap Hollandiában lépett fel a címvédő. A legfontosabbak alant, kemény a csoport, reméljük lesz ez még jobb is;

Twente-Inter 2-2

TWENTE (4-2-3-1): Mihaylov; Rosales, Wisgerhof, Douglas, Tiendalli; Brama, Janssen; Ruiz, De Jong, Chadli (88' Landzaat); Janko (77' Bajrami)
Edző: Preud'homme.
INTER (4-2-3-1): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti; Mariga, Cambiasso; Pandev (61' Coutinho), Sneijder, Eto'o; Milito (87' Muntari).
Edző: Benitez.

Játékvezető: Alves Garcia (portugál)
Sárga lap: Maicon, Douglas
Gólszerzők: 14' Sneijder (I), 20' Janssen (T), 30' öngól Milito (I), 41' Eto'o (I).

-lupetto

2 komment

Címkék: inter

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr442297411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.09.15. 14:40:30

Háááát... elég combos a csoport, talán a legerősebb. Nagyon kellett volna a győzelem.

ulver 2010.09.15. 17:45:18

@Unimuck: hazai egy nullákkal és idegenbeli x-ekkel simán továbbmennek. Mondjuk röhögnék, ha most is csak a második helyen.

*guillotine
süti beállítások módosítása