Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Szardínián játszik a Roma

2010.09.11. 16:00 popp

Este háromnegyed kilenckor kezd az AS Roma Cagliariban. A farkasoknak muszáj győzni, már csak a Cesena ellen 0-0-ra maradt nyitómeccs miatt is. A Sant'Eliába viszont a nagy csapatok sem nyerni járnak.

Allegri Cagliarija szezonok óta a Serie A vagány gyereke, nem harcol a nemzetközi poziciókért, de nem fossa le a bokáját még a nagynevű csapatok ellen sem. A Milannál landoló Allegrit ugyan Bisoli váltotta a padon, de Jedán kívül igazán meghatározó játékos nem hagyta ott a klubot, Visszatért viszont többszörös házi-gólkirály Aquafresca megkeresni régi formáját.

Ráadásul a két agytröszt Cossu és Daniele Conti továbbra is a szárdoknál focizik. A római legenda (Bruno Conti) fiacskája mindenesetre nem egyszer tört már borsot a rómaiak orra alá. Legutóbb például januárban, amikor többek között az ő góljával egyenlítettek 0-2-ről a hosszabbítás perceiben.

A Roma így is nyerni készül, a last minute-os igazolás Boriello például alig várja, hogy Tottival együtt játszhasson. A többi csatár nyugodt maradt Boriello érekzése ellenére is: Vucsinics megint gólt lőtt a montenegroi válogaottban, az ifjú Okaka fogadkozik, hogy beverekszi magát a kezdőbe, a Adriano meg combsérülését kúrálgatva arról mélázik a lapokban, hogy a Scudettonak vagy a Bl-trófeának örülne-e jobban.

Nem nagyon emlékszünk olyan válogatott hétre, amikor a Roma ne nyalt volna be egy súlyosabb sérülést. Korábban Juan jött vissza rendszeresen sérülten Dél-Amerikából, most meg a viking harcosokat idéző Riise ütötte meg a fejét a nemzeti színekért küzdve. Reméljük, agyrázkódásának javulását segítik a Capitano meleg szavai, amelyekkel a honlapján keresztül kívánt jobbulást a veresnek. Korábbi posztunkban azt írtuk, megfelelő alternatíva vagy váltótárs nem érkezett a norvég helyére, de a Parmától kölcsönvett harmincegy éves Paolo Castellini ma este rögvest bizonyíthatja mennyire nem volt igazunk.

Mialatt a válogatottak gyürkőztek a szélrózsa minden irányában az AS Roma eladásának pillanata is közeledett valamelyest. Az Unicredit Bank mindenesetre minél jobb tulajdonost akar találni a Romnának. A legesélyesebb jelölt a római Giampaolo Angelucci, de hallani egyiptomi és szaudi érdeklődőkről is.

A klub leghamarabb novemberben kerülhet új kezek közé, a csapatnak viszont addig is robognia kell, először ma este Cagliariban, aztán szerda este Münchenben a Bl-döntős Bayern ellen.

 

8 komment

Címkék: roma

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr192288758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lupetto 2010.09.11. 18:40:53

Riise nagy kiesés és bár Castellini rutinból biztosan lehozza majd a kötelezőt, sok pluszra így a bal oldalról nem lehet számítani majd. Idén a kulcs szerintem abszolút Menez lehet, bízom benne, h elkezd képességeihez hűen villogni, ahogy olvasom Ranieri is, legalábbis sok súlyt igyekszik a vállára pakolni

popp · http://koncertblog.com/ 2010.09.11. 18:49:08

@lupetto: Riise szerintem a Bayern ellen fog nagyon hiányozni. Menezben én is bízom, ahogy Vucsiben is.

lupetto 2010.09.11. 18:54:55

újabb meglepetés a Digitől, nincs további élő stream a honlapról..
pedig én szeretném szeretni őket

Unimuck 2010.09.11. 21:44:00

A mai Fradi katasztrófa után úgy látom azért lesz egy kis örömöm, elnézve a félidei eredményeket :)

Unimuck 2010.09.11. 21:44:41

@lupetto: Sajnos szeptember 1 óta cinkel a Digi.

Unimuck 2010.09.11. 22:54:32

Jaj, szegény Roma! :)

lupetto 2010.09.12. 13:15:00

Nos, ha van meccs, amikor semmi sem..
Hihetetlenül eltalált lövések, kiállítás, öngól, megint jól kezdődik a szezon

Unimuck 2010.09.12. 13:38:36

@lupetto: Burdisso elég sinter volt, nem rajta múlott, h nem tört el a srác lába...
süti beállítások módosítása