Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A válogatott középpályásának fejét követeli az olasz főváros

2010.06.07. 09:06 lupetto

 Ha már a játékról nem, legalább a Juventus középpályása, Marchisio vicces kedvéről emlékezetes marad a válogatott utolsó főpróbájának szánt szombat esti svájci fellépése. Vasárnap kora délelőtt robbant be ugyanis az a taljánokat mélyen felkavaró hír, melyet vájtszeműek a kispadot mutató kamera képén felfedezni véltek, miszerint a 24 éves játékos a himnusz egy sorát átköltve mély sebet vágott az olasz főváros, Róma lakóinak szívén.

Az ominózus eset valójában egy plusz szó betoldását jelenti, a juventino a schiava di Roma sor mellé a ladrona szót tűzte, mely tolvajt, gazembert jelent, célozván valószínüleg ezzel az olasz fővárosban elfolyó számolatlan pénzre, illetve az északiak régóta feszegetett kérdésére, miszerint jobb helyen lenne pár száz kilométerrel feljebb Itália fővárosa (pláne, ha nem is Itáliának hívnák). Mindezek mellett természetesen az is megeshet, hogy csak egyszerűen kurva viccesnek érezte mindenféle szándék nélkül Marchisio mindezt, mellette álló csapattársai reakciójából ítélve nem is nagyot tévedve, mégiscsak egy focistáról beszélünk, kevéssé fejlett politikai érzékkel.

Lényeg a lényeg, a mondat úgy tűnik valóban elhangzott, Marchisio pedig a létező legszarabb (ám el kell ismerni zseniálisan pofátlan) reakciót választotta, újságírói kérdésekre a felajzott hallgatósággal közölte; "Nem énekeltem ilyet, mindössze kiestem a ritmusból, ezt érthették félre."

 Pillanatnyilag minden a megszokott forgatókönyv szerint zajlik; az érzelmeiktől feltüzelt rómaiak természetesen retorziót követelnek, Lippi védelmébe vette a játékost, az olasz szövetség pedig mélyen kussol. Remélhetőleg minél hamarabb elér majd a történet a játékos "mélyen megbántam mindent" nyilatkozatáig.

6 komment

Címkék: squadra azzurra

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr902062130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krj 2010.06.07. 11:28:08

szóljatok Tottinak, majd ő lerendezi...:-)

Hódos Hajnalka 2010.06.07. 14:23:09

@krj: És...? Köpjön, mutasson be, vagy rúgjon? (hihihi)

lupacchiotta 2010.06.08. 12:22:25

@Hódos Hajnalka: Rugdalnia nem lenne kit, Balotelli sincs a csapatban...(Bár Marchisio is megérdemelné). Mutogatnia sem kellene, már mindenki tudja, "hogy milyen cipőben játszik", így már csak az amúgy is nyálasképű Poulsen leköpése maradna, ha a dán 6 év alatt nem tanulta volna meg, hogy azért a kb. hatvan percig tartó bokánrúgásokért és beszólásokért valamit ő is kap cserébe. :)

Unimuck 2010.06.08. 17:37:48

Ez legyen a legkisebb botrány az elkövetkezendő egy hónapban, és akkor baj nem lehet. Ezen addig fognak csámcsogni a feldühödött szurkerek, amíg Marchisio Paraguay ellen nem lő egy kibaszott nagy gólt! :)

ROQUE 2010.06.09. 13:32:39

Nem értem miért bántjátok a szerencsétlent. Ahhoz képest hogy olasz, van valamennyi esze. Pontosan tudja, hogy az utolsó momentum amit 14.-én élvezni fog az a himnusz éneklés lesz. Ezért erre saját szöveggel készül. VIVA PARAGUAY!

tjunior 2010.06.09. 15:56:12

vihar a biliben,nem volt itt semmi, csak 1-2 fantasztikusan szájról olvasó fontoskodó egyén okoskodik.
Ennyi.
Forza Claudio :)
süti beállítások módosítása